IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дрейк създаде най-кичозния Rolls-Royce в историята

За създаването на това нещо е отишла една година усилен труд

За 117 години история марката Rolls-Royce си е изградила репутация със сдържания си подход към лукса. Но немалко нейни клиенти усещат нужда да добавят характер към автомобилите си. А ако изобщо някой от тях някога е успявал да замени изтънчения британски стил с неговата пълна  противоположност, това е Дрейк.
 
   
Дрейк, Rolls-Royce Cullinan
  
   
Нашумелият канадски рапър обедини сили с компанията за кожени аксесоари и бижута Chrome Hearts, и превърна своя Cullinan в нещо, от което оригиналният му дизайнер вероятно би получил апоплектичен удар.
 
  
Дрейк, Rolls-Royce Cullinan
  
  
Проектът е отнел над година, и не е трудно да се види защо. Цялата тапицерия на интериора е в черна кожа, извезана с кръстове и лилии, и украсена със стотици хромирани елементи. Джантите, с гравиран внушителен надпис "Fuck You", са изработени по специална поръчка. На предния капак вместо Духа на екстаза е хромираният монограм на певеца, самият капак е със специфична шарка.
 
   
Дрейк, Rolls-Royce Cullinan
 
   
Chrome Hearts има дълга история на партньорства с известни музиканти, която започва още от Sex Pistols. Въпреки това сегашната шефка на фирмата призна, че когато получила обаждането от Дрейк, отначало помислила, че нейни приятели си правят майтап. Музикантът предпочитал да работи късно нощем, така че голяма част от проекта се е осъществила между полунощ и два през нощта, разкри още тя.

За един ден автомобилът дори бе изложен в Нюйоркския музей за модерно изкуство. Дрейк обаче рядко го кара, защото привличал твърде много внимание.
    
    
Дрейк, Rolls-Royce Phantom
  
    
Това не е първият Ролс за канадския рапър - той вече притежава един поръчков Phantom с множество доработки, включително златен бухал на предния капак вместо Духа на екстаза.


Още снимки на автомобила на Дрейк вижте в ГАЛЕРИЯТА:



 

0 от 500