IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

15 забавни коли на старо, които са и чудесна инвестиция

От Toyota Land Cruiser до BMW M3, те ще ви доставят не само удоволствие, но и печалба

Цените на бензина растат, застраховките поскъпват, а и поддръжката на автомобила, сервизното обслужване и частите често изпреварват темпа на инфлацията. Но онова, което бърка най-дълбоко в джоба на собственика, е обезценката. А тя е най-стремителна в първите няколко години от живота на автомобила. Купувате си кола за 50 000 лева и след три години сте загубили около половината.
  
   
Honda S2000
     
    
Има обаче и един начин да надхитрите неумолимата ценова ерозия. И той е да купите колата, след като вече е претърпяла голямата първоначална обезценка. А ако уцелите и модел, който след това започва да става популярен сред колекционерите, всъщност може дори да се окажете на печалба в дългосрочна перспектива. Най-приятното е, че колите, които се превръщат в колекционерски, обикновено са и доста забавни за каране. Въпросът е само да ги улучите. Ето 15 чудесни стари коли, които могат да ви доставят доста радост, и почти сигурно няма да се обезценят с времето - тъкмо напротив.


15 коли на старо, които са добра инвестиция (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500