IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Genesis показа първото си комби

Моделът G70 Shooting Brake е създаден за Европа

Преди около седмица марката Genesis публикува скици на версията с 5 врати на модела G70, а сега корейският производител показа официални снимки на модела. Това все още не е премиера на автомобила в истинския смисъл, тъй като не бяха разкрити всички технически подробности.


Genesis G70 Shooting Brake


Спортното комби носи името G70 Shooting Brake и е разработено с ориентация към вкуса на европейските потребители. Габаритите на модела са дължина 4685 мм, широчина - 1850 мм и височина - 1400 мм. Разстоянието между двете оси е 2835 мм. Обемът на багажника не се разкрива, но от Genesis твърдят, че то е с 40% по-голям от този на седана G70.

Интериорът на комбито напълно повтаря това на модела с 4 врати, които беше обновен през есента на миналата година. В оборудването влиза същият широк екран на информационно-развлекателната система, която може да се обновява и по въздуха.

Още снимки на спортното комби - вижте в галерията:

Засега не се съобщават подробности за двигателите, но се очаква те да бъдат идентични с тези на седана. Излизането на G70 Shooting Brake на европейския пазар е планирано за есента, като комбито и седанът ще се появят заедно. Преди тях Genesis ще предложи други два модела - G80 и GV80.

Снимки: Genesis

0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Пепи ( преди 2 години )
    Кефи ме колата.Кефи ме дизаина.Не вярвам някой от тея,дето плюят тука да карат по добри коли ;) Гроздето е високо и кисело.
  • #7
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Страно че Genesis не успяват да си пипнат дизайна на колите си поне толова добре колкото Kia и Hyunday
  • #6
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Всички отделни части на колата изглеждат добре нарусувани, но все едно не са правени за една кола. Когато са ги сглобили в едно се получава баш Франкенщайн
  • #5
    10 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Какво да се каже - фарове от Волво, стопове от предните Е клас на Мерцедес, интериора е копи/пест от БМВ (централна конзола) и Ауди и препратка към страничната линия на Панамера. Малко Франкенщайнче :)
  • #4
    6 rate up comment 6 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 2 години )
    Изглежда доста шик. В момента цялата гама на Дженезис "хваща окото", особено на фона на доста неродазумения творени от европейските им конкOренти
  • #3
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Хайде да се разберем така, г-н Захариев: ще употребяваш квалификацията за вид купе "комби" за автомобил, в който има място за багаж - W124 Т-модел, Volvo 850 и т.н. Съвременни изг*зици като модела от статията не заслужава да се нарича така.
  • #2
    5 rate up comment 12 rate down comment
    Рено ентусиаст ( преди 2 години )
    Тия корейски еднодневки вярно ли си мислят че имат шанс на конглокентният европейски пазар?
  • #1
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Заповядайте,мини Panamera oт Южна Корея.