IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето колко ще струва наследникът на Dacia Dokker

Renault Express ще се предлага у нас с избор от три двигателя

Компанията Renault обяви цените за България на новия си товарен ван Express. Той ще заеме мястото на Dacia Dokker, която беше най-успешно продаваната кола у нас през последните 5 години.


Renault Express


Моделът ще се предлага в две нива на оборудване и с избор от три двигателя. По-ниското - Life, струва 22 500 лв. (без ДДС) при варианта с бензинов 1.3 TCe със 102 к.с. и 23 750 лв. с дизелов 1.5 dCi със 75 к.с. Ниво на оборудване Zen с мотор 1.3 TCe е оценено на 23 333 лв., докато цената на вана с 1.5 dCi (75 к.с.) е 24 583 лв. Най-скъпа - 25 833 лв., е версията с 1.5 dCi (95 к.с.).

За сравнение, цените при Dokker започват от 22 620 лв. при варианта с 1,6-литров бензинов мотор, който работи на газ. Дизеловите версии с 1,5-литров двигател започват от 24 670 лв.

Благодарение на товарния си обем от 3,7 кубическа метра, новото Renault Express притежава рекорден страничен отвор от 716 мм, ката така се улеснява товаренето. С товарна дължина от 1,91 метра (с плътна преграда) моделът предлага най-добро съотношение между дължината на товара и общата дължина на автомобила.

В новото Renault Express обръща особено внимание на пространството за съхранение с рекордно ниво до 48 литра. Моделът позволява полезен товар до 780 кг при бензиновата версия и 650 кг при дизеловата версия

За допълнителна безопасност моделът е оборудван със системи в помощ на шофирането, като асистент за движение на заден ход, предупреждение за наличие на обект в сляпата точка, широкоъгълно огледало и камера за заден ход, прожектираща изображение на екрана на мултимедийната система или на вътрешното огледало за обратно виждане.

0 от 500
  • #10
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Мама ( преди 2 години )
    Ако някой иска лукс да не гледа най-евтините .Карам Докер трета година по 250км дневно и още не съм сменила друго освен масло и накладки.Железни са
  • #9
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Преди 4 години един познат се колебаеше м/у Докер или берлинго , и двете пътнически , дизел, 75коня, климатик, в крайна сметка дачията идваше 500? по-скъпа.
  • #8
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Дачия не е нищо повече от старите модели на Рено с недобър фейслифт.По качество са до добри от по скъпия си събрат, изключвам отвратителния дизайн на дръжките на вратите.Нямат електрички и хибриди, но заводското газово при Дъстър е изключително добро.
  • #7
    5 rate up comment 3 rate down comment
    голем смех ( преди 2 години )
    да ве, кви са увредени само! да вЕрват, че квото и да е от рено не се прави в некой бандустан! после що сестра галева шета кът въртоглава кокошка! ахахаха
  • #6
    8 rate up comment 4 rate down comment
    VAYK ( преди 2 години )
    Е не е много по скъп! За сметка на това изглежда много по добре от докера...
  • #5
    3 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    ами увреждането вече засяга и менажерията на рено, кво се чудиш?
  • #4
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Бай Пешо ( преди 2 години )
    Нещо не мога да разбера. Спряха от производство Докер и останах с впечатление, че в скоро време ще има ново поколение, а всъщност ще продължат да го произвеждат, но под марката "Рено". Що за тъпотия?
  • #3
    10 rate up comment 8 rate down comment
    До #2 ( преди 2 години )
    Бъркаш! От доста време Дачия прави по-здрави коли от Рено. Все пак бели хора работят в Румъния, а не разни бандустани като африканците във Франция.
  • #2
    6 rate up comment 13 rate down comment
    Бе то... ( преди 2 години )
    нищо не струва ама все някой увреден ще си внушава, че кара "кола"!
  • #1
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Да ама не ( преди 2 години )
    Докер с емблема на Рено.Дачия на цената на Рено. Това си е чиста подигравка с клиентите. По-скоро ще си купя Комбо или Кади, заради тази наглост.