IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volvo зададе нов стандарт за безопасност

Шведите са първият производител, чиято пълна гама получава най-висока оценка (ВИДЕО)

Електрическият Volvo XC40 Recharge получи най-високата оценка - TOP SAFETY PICK PLUS (TSP+), от Американския застрахователен институт за безопасност на пътищата (IIHS). Благодарение на това, Volvo става единственият производител в света, чиято пълна продуктова гама може да се похвали с подобно постижение.


Volvo XC40


Освен това, именно Volvo XC40 Recharge е първият изцяло електрически компактен SUV, получил тази оценка. Преди него тя беше присъдена и на другите модели, предлагани от шведския производител, сред които има и 5 електрифицирани автомобила - S90, S60, V60, XC60 и XC90.

„Независимо от дизайна, двигателя или нивото на оборудване, всяко Volvo предлага иновативна защита при катастрофа. Горди сме, че това е подобаващо оценено от IIHS, която присъжда тази награда на всеки един модел, произвеждан от компанията ни", коментира Андерс Густафсон, президент и главен изпълнителен директор на Volvo Car USA.



Визията на шведската компания е никой да не бъде убит или сериозно ранен при катастрофа с нов автомобил на Volvo. За целта производителят внедрява непрекъснато нови системи за безопасност, сред които са ограничение на максималната скорост, защита от напускане на пътя и нов набор от сензори за безопасност, представени за първи път именно при Volvo XC40 Recharge.

Снимки: Volvo

0 от 500
  • #5
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Даниел ( преди 2 години )
    За това ли Джереми Кларксън имаше Волво xc90 при това доста дълго време , защото не му харесват?
  • #4
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Йони ( преди 2 години )
    Онова нашмърканото-където плюва по Волво,щот някакъв чичка с Волво го насилвал :) пак започва да пише комплексарщина.Volvo for life!
  • #3
    3 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Колкото джеки чан е швед толкова и гиили са швески
  • #2
    1 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    това е скрита реклама на нескафенемската автоиндустрия масово е в клуб +300а китайчетата от волво декларират че автомобил с повече от 180 км не могат да направятпълен *** са волвата само за блъскане в стената или за пускане от кран стават радвайте се на живота докато не сте си купили волво джереми кларксон
  • #1
    18 rate up comment 2 rate down comment
    Даниел ( преди 2 години )
    Евала на Волво. Това се получава, когато инвеститора (Джеели), само ти дава пари и ползва това което си изобретил с тях, без да ти се бърка в работите. Което ще рече, че на пук на всички не образовани лаици в автомобилната област, Джеели е повече шведско, от колкото Волво да е китайско. Доказват го с качество и технологии, които ползва целия концерн от тях. Голфаджиите нека си лаят, колкото искат, че колите им били китайски.