IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 причини да изберете автомобил като Caddy пред всеки SUV

Съвременните многофункционални модели запълват нишата, отпразнена от минивановете

В плановата икономика беше лесно – ако искаш кола, ето ти Жигули. Ако искаш обаче автомобил с повече място, ще ти трябва вероятно  Жигули комби – а за него се чака. 15-20 години – какво са те в абсолютните стойности на времето и пространството… Днес на свободния пазар нещата са точно наопаки: никой не може да предвиди какво ще искат хората след 5, та камо ли след 15 години. Съвсем доскоро интересът беше към еднообемни автомобили, миниванове и комбита. После внезапно модата се промени и сега търсенето на SUV и кросоувъри преобръща здравия разум с главата надолу.
  
  
VW Caddy
   
   
Заради тази SUV лудост минивановете са на изчезване. Но за една немалка част от клиентите съвременният кросоувър не е алтернатива - било като практичност, било като цена. Тъкмо към нуждите на тези хора напоследък се нагаждат новите поколения многофункционални автомобили, като Volkswagen Caddy например. Нека видим какви са аргументите в полза на такъв модел, и кои са именно хората, за които той е по-подходящ от SUV.
  
  
7 причини да изберете Caddy пред Tiguan (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #6
    19 rate up comment 8 rate down comment
    Бръм ( преди 2 години )
    От VW пак са направили голям безформен ***! Фургон с аеродинамична предница! Следващата стъпка ще бъде автобус с предница на BMW 3. Тия избягаха от всякакви тенденции, автомобили от същият клас от преди 15+ години изглеждат в пъти по-добре.
  • #5
    14 rate up comment 32 rate down comment
    Карач ( преди 2 години )
    Всеки СУВ е по добър във всичко от това нещо на снимката!
  • #4
    31 rate up comment 4 rate down comment
    до 1 ( преди 2 години )
    Е да, защото немалко хора смятат, че готината кола ги прави и тях по-готини :D Ако си човек без комплекси, това е практичен семеен автомобил. Друг е въпросът, че има по-изгодни и по-удобни предложения на пазара. Но е факт, че коли като Зафира ще липсват на много хора
  • #3
    25 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Е как пред дискотеката ще спра баничарка. По-добре 15 годишен милионник! Къде е гъзерията иначе?
  • #2
    7 rate up comment 1 rate down comment
    1 ( преди 2 години )
    Или направо Тоуран (мислех че са го спрели)
  • #1
    15 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    (Не толкова) Скрита реклама на новото Кади.Сериозно?! Аз не харесвам СУВ-овете, но 100 пъти ще си взема СУВ пред баничарка. Отедлно ако товарното пространсвто ми е толкова важно и искам да останем във ВАГ има Сеат Алхамбра, за който важи всичко казано тук. И най-важното не е баничарка.