IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW M4 успя да вземе реванш от конкурента си

Audi RS 5 вече не е кошмар за баварското купе (ВИДЕО)

В началото на март публикувахме видео, в което новото BMW M4 се съревновава с основните си конкуренти на пазара с Mercedes-AMG C 63 и Audi RS 5 Sportback. Тогава баварското купе загуби от Audi RS 5 Sportback и това предизвика доста реакции.


състезание


Сега екипът на Carwow реши да организира нова надпревара между трите германски автомобила, като само Audi RS 5 е в различен вариант - версията Sportback е заменена от стандартното купе.

Трите машини се съревновават на ускорение и спиране, като битката между тях отново е доста оспорвана, но този път BMW M4 намира рецептата, за да не се изчервява от срам отново. Както и в предишното състезание Mercedes-AMG C 63 отново изостава, освен в един от случаите.

Трябва да се отбележи, че използваното във видеото BMW M4 Competition няма задвижване на всички колела. То ще се появи на този модел на по-късен етап, което със сигурност ще направи колата още по-бърза въпреки увеличението на теглото.



Mercedes-AMG C 63 също изпраща мощността на своя V8 към задните две колела, а това е проблем особено при мокра настилка. Сежа очакваме новото поколение на модела, при което V8 двигателят отпада, като ще бъде заменено с хибридна система с 2,0-литров мотор с 4 цилиндъра.

Снимка и видео: Carwow

0 от 500