IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Skoda загатна обновения Kodiaq

Кросоувърът получава промени в дизайна и RS-версия

Компанията Skoda се готви за премиерата на обновения кросоувър Kodiaq, която ще се проведе на 13 април. Чешкият производител публикува и скици на модела, от които може да се добие представа за неговия дизайн.


Skoda Kodiaq


Първият Kodiaq се появи още през септември 2016 година, като от него са произведени повече от 60 000 бройки. Сега идва време за фейслифта и ако се съди по изображенията, промените по екстериора няма да са малко. Кросоувърът ще получи нова решетка на радиатора, както и фарове срещу мъгла с различна форма.

Предната броня е получила по-широк въздухозаборник, както и детайли от алуминий. Главната оптика вече е с два модула, разположени един над друг, променена е и формата на задните светлини. Обновеният Kodiaq е с променен капак и различен дизайн на джантите.


Skoda Kodiaq


Промените ще засегнат също така интериора на автомобила, както и неговата гама от двигатели. В нея трябва да влезе зареждащ се хибрид, а също така и бензинова RS-версия с турбомотор 2.0 TSI с мощност от около 240 к.с.

Снимки: Skoda

0 от 500