IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

На официалните снимки на BMW iX намериха... Mercedes

Сива C-Class се отразява в бронята на новия електрически кросоувър

Шведски журналисти разгледаха много внимателно снимки на серийния кросоувър BMW iX и откриха на тях отражение върху предната броня на сребрист Mercedes-Benz. Фотосите са направени до хидроцентрала, която трябва да доставя екологично чиста и възобновяема енергия, необходима за задвижваните с електричество i4 и iX.


BMW iX


На снимките не се виждат никакви други снимки, освен неизвестно как попадналия на фотосесията Mercedes-Benz. Заради качеството на отражението е трудно да се определи точно какъв модел е той, най-вероятно - C-Class (поколение W205).

В BMW явно не са забелязали отблясъка от трилъчевата звезда в отражението на бронята или пък не са му обърнали внимание. Затова и са се отказали да тушират изображението с фотошоп, което щеше да стане много лесно.

Продажбите на електрическото BMW iX стартират в края на годината, като вече са известни цените на кросоувъра на пазара в Германия. Там версията xDrive40 ще струва 77 300 евро, а xDrive50 - 98 000 евро.

Снимки: BMW

0 от 500