IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-богатият спортист се похвали с уникален Urus

Флод Мейуедър-младши попълни впечатляващата си колекция с още едно бижу

Когато стане дума за известни личности и автомобили, Флойд Мейуедър-младши определено има с какво да се похвали. Световният шампион по бокс, който няма загуба в своята кариера на професионалист, разполага с впечатляващ автопарк. В него има хиперколи на Bugatti и Pagani, както и модели на Ferrari, Bentley, Rolls-Royce и, разбира се, Lamborghini.


Флойд Мейуедър-младши - Lamborghini Urus


Последното попълнение в колекцията на най-богатия спортист на планетата (състоянието на Мейуедър се оценява на повече от милиард долара) е Lamborghini Urus със затъмнени стъкла, яркозелени надписи и и със специални джанти.

Снимки на кросоувъра бяха публикувани в Instagram от екипа на Champion Motoring, който е доработил автомобила. От тях се вижда, че "зелената" тема се пренася и в интериора, като е поставена на различни повърхности като седалки, централен подлакътник, панели на вратите, долната част на таблото и волана.


Флойд Мейуедър-младши - Lamborghini Urus


Изборът на зеленото - в случая яркият цвят се казва Verde Mantis, не е никак случайна, когато става дума за Мейуедър. Това е цветът на парите, а един от прякорите на непобедимия боксьор е именно "Monney" (пари).

Няма съобщения за технически промени по кросоувъра, което значи, че този Lamborghini Urus разчита на 4,0-литров V8 с две турбини. Мощността на мотора е 650 к.с. и 850 Нм, като тя се насочва с осемстепенна автоматична скоростна кутия ZF 8HP.

Още снимки на кросоувъра на Мейуедър - вижте в галерията:


Ускорението от 0 до 100 км/ч при този всъдеход отнема 3,6 секунди, а скоростта от 200 км/ч се постига за 12,8 секунди. Максималната скорост е 305 км/ч.

Снимки: Instagram

0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    propov ( преди 1 година )
    Братчет, то да си сядал в Ламбо - да говориш. Да не си - да мълчиш. Ама тук обсъждаме на практика един Ваген, пипнат малко от Порше и гримиран от Ламбо. И да, доста хора са сядали в Туарег и в случая могат да говорят.
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Имам един въпрос, някой от даващите компетентното си мнение сядал ли е някога в Ламбо, поне за малко, дори само да се повози? Ако не е, то моля да не пише глупости и да продължи да кара бащината си Астра но без да дава мнение за хорските автомобили.И на мен цвета на интериора не ми допада, но тази кола я плаща той а не аз, и за това цвета трябва да допада на него а не на мен.
  • #6
    8 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    То това си прилича малко на Duster с тея квадратни форми. Реално пластмасите и външният вид не създават впечатление за толкова скъпа кола.
  • #5
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Аз разбрах, че вече има поръчкова Dacia Duster 1.6 пълна инжекция.
  • #4
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Айде тея с киселото грозде пак додеа.
  • #3
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Този автомоибил определено е по-ексклузивен от една Q7-ца и Туарег, която е доста срещана.Определено човекът ще се отличава с тая кола, а това е ТЪРСЕН ефект.
  • #2
    15 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Точно. Скъп Туарег за балъци. Няма един журналист дето да го ревюира и да не споменава с половин уста, че това не е Ламбо.
  • #1
    15 rate up comment 9 rate down comment
    VAG ( преди 3 години )
    Камуфлажна Q7-ца