IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Model S се оказва по-желана от Rolls-Royce

Електромобилът e №1 e сред най-търсените луксозни коли в 148 държави

Мнозина вероятно си мислят, че струващ половин милион долара Rolls-Royce ще оглави класацията на най-желаните луксозни автомобили в света, но не са познали. Факт е, че когато стане дума за разкош и мощни двигатели, първата мисъл на човек е свързана именно с Rolls Royce, Bentley и Aston Martin, тъй като тези марки обикновено са челните места в повечето класации, но не във всички.


Tesla Model S


Проучване на базирана във Великобритания агенция Monеy обаче показва, че Tesla Model S оглавява списъка на най-желаните луксозни автомобили в света. Изследването е направено на база на данните от Google и Ahrefts в 148 държави по света, като най-луксозната и на скъпа Tesla е лидер в 29 от тях, включително САЩ, Германия, Норвегия, Мексико и Австралия.

Звучи изненадващо, но Model S е лидер и в страни като Боливия, Монголия и Афганистан. На второ място се нарежда Audi A8, която печели първо място в 22 държави (в това число и България), а бронзовият медал е за BMW X7 с 19 държави. Rolls Royce Phantom 6-и в списъка с първи места в 10 държави, а Bentley Continental GT се класира на 10-то място с лидерство само в 3 държави.


проучване


Model S беше единствената Tesla в списъка. Една от вероятните причини за успеха на Model S е цената му в сравнение с останалите в списъка. В момента базовият модел Long Range започва от 83 980 британски лири, а най-добрият Plaid + започва от 130 980 британски лири.

За сравнение, моделите на Rolls Royce и Bentley започват на около два пъти по-висока цена от Plaid + или повече.


проучване

Снимки: Motor1

0 от 500
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 3 години )
    С коя ръка да се прекръстя?Тслата луксозен автомобил???Тоя бързоходен тролей е далеч от всичко що може да се нарече лукс и премиум.Тези тсли дето съм го карал или са други модели или тези дето се разказва тук са сглобявани от извънземните на луната.Да, имат една луксозна екстра, дето другите я нямат, пърдяща седалка в няколко тона при това.Аха, забравих, и фабрично пълни стопове с вода.
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    До 16 ( преди 3 години )
    Изчакай да почнат да произвеждат в Европа пък тогава давай оценки. То и Рено зое слабо се продава в САЩ да не кажа никак. А как са продажните на ID3 в САЩ а?
  • #12
    1 rate up comment 3 rate down comment
    до долния ( преди 3 години )
    Грехота е да намесваш децата в това, че ти мразиш всичко и всички!! И най-вече себе си!! Толкова си отровен, че близките ти, ако имаш такива, рак ще хванат!!
  • #11
    6 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Българина не могат да го излъжат с тия американски таралясници. Българина разбира от техника и знае че по добро от немското няма. А който няма пари за немско си купува японско което е следващото най добро. Но американски каручки тука не се карат. Ако някой си е купил то е от чисто любопитство или просто за да привлича внимание с нещо по различно. Американските коли са екзотика в Европа. Но като качество са много зле.
  • #10
    3 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Фактът е че продажбите на Модел ес и екс са катастрофални Модел 3 в Европа издиша срещу Зои и ФВ ИД4.Тесла продават само в Сащ и Китай.
  • #9
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Model S Plaid + ( преди 3 години )
    потърсете в търсачката ХАРАКТЕРИСТИКИТЕ на Model S Plaid +
  • #8
    1 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ще видим, когато Apple изкарат кола.Казвайте, каквото си искате, но MacOS е супер за работа.
  • #7
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До 9Коли за богати наследници, ако има среда от други богати наследници.
  • #6
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    "Хората, които се сещат за Ролс са група, която трудно ще влезе в каквото и да е допитване. "Много сми спицялни! Умейми да са правим на гулема работа. Пич, тъй като не е добре да се хвалиш, ти го правиш позаобиколния начин. Спри се. Жалко е. Ако Тесла 3 е каруца за теб, съжалявам! Хиляди ревюта я харесаха. Да, не е Бентли, ама за мен лично е срамно да карам Бентли. А видя ли новат S класа? Дай да вземем Model S и да го направм на S klasse. Мязаше на Pimp My Ride.
  • #5
    7 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До БряхИма вече зарядни в Пловдив на тесла. Работата е, че няма толкова коли. Другото е, че има много силно лоби, дето не пропуска шанс, да каже колко зле са колите на Мъск, как гърмели, как убивали хора, как никой не ги харесва, като са почти навсякъде на челните места по надежност и всеки втори, който аз познавам, иска такава. Ок, живея в чужбина...