IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се справя Lada Niva на... „Нюрбургринг“?

Обиколката с руския всъдеход е преди всички забавление (ВИДЕО)

Често наричана „Зеленият ад“, Северната дъга на пистата „Нюрбургринг“ е предпочитаното трасе от големите производители за скоростни тестове на техните автомобили. На него обаче може да кара всеки, тъй като има дни, в които пистата е отворена за посетители.


Lada Niva


Последното видео на руския блогър Михаил Шарудин обаче ни показва един различен поглед към трасето, тъй като вместо мощна и спортна кола е използвана легендарната руска Lada Niva. На всичко отгоре зад волана на машината е жена, докато Шарудин снима и определено се забавлява.

Максималната скорост на руския всъдеход е 120 км/ч, което означава, че той е задминат от повечето коли, движещи се по трасето по същото време. Техните водачи обаче спазват правилата за безопасност на пистата и обиколката завършва без инциденти, въпреки че в случая заради ниската си скорост Lada Niva е опасна за останалите.



Самото видео е доста забавно и ни напомня, че освен всичко друго, „Нюрбургринг“ е и едно много красиво място, което си заслужава да бъде разгледано. А какъв по- удобен момент за това от обиколка, при която не се гони време.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500