IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-нови руски бойни машини

Амфибия от карбон, установка против дронове и машина за дезинфекциране с... реактивен двигател

По времето на СССР бе обществена тайна, че онова, което държавата спестява при разработването на продукти за масовото потребление - например леки автомобили, тя надплаща в пъти, когато става дума за продукти и машини за военни нужди.
   
   
Русия, армия
   
   
Днес нещата от потребителската страна на уравнението са се променили драматично и за щастие клиентите не са зависими от решенията на ЦК. Пазарът е свободен, и най-продаваните модели в Русия са на притежаваната от Renault АвтоВАЗ, на Hyundai и Kia.
Но променили ли са се нещата и при военните машини? За да си отговорим, нека видим най-любопитните нови разработки от последната международна изложба "Армия 2020", организирана през изминалата година край Москва.
  
   
Най-любопитните нови бойни машини в Русия (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #8
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Fury ( преди 3 години )
    Само за "протокола" да отбележа, че най-милитаризираната страна в Европа е Швейцария. Брой танкове - 800, като 400 от тях последен модел Леопард, брой самолети - около 500, като 350 от тях са изтребители преди всичко F 18 Хорнет. 45% от населението (заедно с пеленачетата) притежава огнестрелно оръжие, с което се нарежда на 2 място в света.
  • #7
    14 rate up comment 11 rate down comment
    до #5 ( преди 3 години )
    Никой няма да им нападне страната, точно защото имат на разположение техника - такава и "друга". Техниката ги прави независими. Ние като си нямяме техника - слушкаме Големия чичко и му купуваме самолетчетата на цената, която Той даде. Без пазарлъци. Иначе ще ни дърпа ушичките.
  • #6
    10 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хубаво е "великите сили" да си мерят "техниката" само така по изложения. Да се надяваме да не я виждаме в реална бойна обстановка, че тогава ще е все тая дали е фейслифт, дали са стари платформи или каквото и да е... Влезе ли тази техника в бой, следващата стъпка е онази "другата" техника, която никой не е наясно колко е качествена и стара и дали е фейслифт-ната, но е сигурно, че няма да прости на човечеството.
  • #5
    10 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За каква война се готвят Руснаците все още. Никой няма така или иначе да им нападне страната с воена техника, и почти никой не остана който да им купува остарелите технологии.
  • #4
    9 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Нищо ново под слънцето. Типичен руски фейслифт на техника от миналия век.
  • #3
    11 rate up comment 8 rate down comment
    Туполев ( преди 3 години )
    всичко е я на старата платформа на камаз, я на ГАЗ... Вярно, че са издържали проверката на времето, ама от 1966 минаха бая годинки :)
  • #2
    17 rate up comment 3 rate down comment
    Военните ( преди 3 години )
    О да, военната промишленост яко я нямаше, всички щяхме да имаме пожизнено една средна заплата и само който иска повече, работи. Навсякъде щеше да е Швейцария, с нови улици, тротоари, паркове, транспорт - всичко! Впечатляваща техника, а това е само за пред хората. Представете си какво имат секретно - и тия, и ония и какви пари се дават, за да се избиват.
  • #1
    20 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Пак си е същото - като е за армията, се харчи без ограничения. То не че и при американците не е така...