IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

За кои коли ни завиждат американците?

10 автомобила, които през 2021 ще се предлагат в Европа, но не и в САЩ

Свикналите сме да гледаме с известна завист на американците, където лимитите върху вредните емисии са доста по-умерени от европейските и където в резултат хората без особени усложнения и за разумни пари си купуват автомобили с ръмжащи V8. Много от най-интересните коли в света дори не се предлагат в ЕС в резултат на стандарта Евро 6d.
Оказва се обаче, че завистта върви и в обратната посока. Американците също съжаляват, че нямат достъп до някои продавани в Европа автомобили, както ще видите от тази подборка на авторитетното Car&Driver.


10 модела, които ще се предлагат в Европа, но не и в САЩ (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500
  • #12
    36 rate up comment 1 rate down comment
    Pompom999 ( преди 3 години )
    a kak ги е яд американците, че плащат цели 2 долара за галон бензин, а ние в Европата само едно евърце на литър!!! Къде да се тормозиш с V6 или V8 като може с еднолитрово миксерче??? така им се пада на гадните империалисти!!! никаква Дачия за тях!!!
  • #11
    6 rate up comment 3 rate down comment
    До #10 ( преди 3 години )
    Че на какво да завиждат неуДачниците!?
  • #10
    24 rate up comment 2 rate down comment
    Dido ( преди 3 години )
    Ако някой завижда за Дачия е по-добре да се гръмне!!!
  • #9
    19 rate up comment 1 rate down comment
    Бай Гошо ( преди 3 години )
    Поради голямото търсене, щели да пренастройват поточна линия на която правят пикапа на форд за произвеждат дачия сандеро.
  • #8
    22 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До #5. Те Американците за нищо не са чували извън това което им пробутват медиите. Те не знаят даже съседи кои са им, разпитвал съм ги многократно. Невежествено Царство. Не че имат нужда от малки европейски колички.
  • #7
    15 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    хахаха , в С Америка имаш градове със същите имена , като тези в ЕС и затова половината американци не знаят че европа е отделен континет , пък ти чакай да завиждат за някакви скопени малолитражки
  • #6
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Чак да завиждат ( преди 3 години )
    Главно комбита и малки хечове които почти нямат пазар там шегувате ли се да завиждат защото тук се предпочитат комбита и хечове а там пазара предпочитат седани
  • #5
    12 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хахаха по смешна статия не беше излизала. Тука в САЩ хората не са и чували за тия френски щайги, а за изброените японски недоразумения единствено студент дошъл от европата може да точи лиги. Евентуално за Аудито може да е загуба, тука доста харесват вървежа и разхода на 2.0TFSI-то, но тия малките пак ги карат предимно жендъри и млади мацки, предимно европейки занимаващи се с ИТ.
  • #4
    28 rate up comment 3 rate down comment
    д-р. Куртев ( преди 3 години )
    Да завиждат за Дачия сандеро ????????
  • #3
    10 rate up comment 7 rate down comment
    z8 ( преди 3 години )
    и коя каруца ти липсва