IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini с трогателно видео за Нова година

Клипът засяга не само автомобилната индустрия, но и отношенията между хората

Коронавирусът оказа огромно влияние върху света, като става дума не само за автомобилната индустрия, но и за отношенията между хората. В случая страдат особено възрастните хора.


Ламбо клип


Компанията Lamborghini се опита да направи социалното дистанциране по-търпимо по време на новогодишните празници. Видеото започва с показването на много симпатична двойка възрастни хора, които се намират под карантина в очакване на чудодейната ваксина. Те явно са тъжни, но се стремят да е го показват.

В един момент на вратата се звъни и мъжът получава доставка - кутия, в която има очила за виртуална реалност. Той си ги поставя и с оказва в суперкола на Lamborghini, която се движи с висока скорост. На лицето на мъжа грейва усмивка, а съпругата му явно е доволна, въпреки че не разбира какво става.



В края на видеото възрастният мъж излиза от колата и се обръща към своя син, който седи на капака на Lamborghini Huracan Evo и се усмивка. Той е написал писмо до родителите си, в което казва, че нашата страст е по-силна от всяко разстояние.

Снимка и видео: Lamborghini

0 от 500