IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lamborghini и Лейди Гага се обединиха заради благотворителност

Участниците в кампанията могат да спечелят Huracan Evo RWD от клипа на американската певица

Компанията Lamborghini и певица Лейди Гага обявиха, че заедно ще събират средства за хората, които са пострадали от кризата, причинена от коронавируса.


Lamborghini Huracan Evo RWD


Парите от кампанията ще бъдат насочени към два фонда, като единият - Born This Way, е основан от самата певица, а вторият - Together Rising, е на писателя Глен Дойл, който се занимава с търсене на спонсори и организации, подпомагащи нуждаещите се.

В рамките на кампанията, която трябва да привлече внимание към двете структури, на платформата Omaze ще бъде разиграна суперколата Lamborghini Huracan Evo RWD. Същият автомобил участва в клипа към песента "911", която излезе тази есен. Победителят в надпреварата ще бъде определен на 17 декември, но името му ще бъде обявено едва на 20 януари.



Версията на Uracan със задно предаване и фиксиран покрив дебютира в началото на тази година. Купето е оборудвано с 5,2-литров V10 двигател, който развива максимална мощност от 610 конски сили. Той се комбинира със 7-степенна автоматична скоростна кутия.

Само преди месец Lamborghini добави в своето семейство 10-цилиндрови модели купето Huracan STO (Super Trofeo Omologata). То също е ориентирано към писта и използва технологии от състезателните Huracan Super Trofeo Evo и Huracan GT3 Evo, които може да бъдат използвани и по обществени пътища.

Още снимки на колата от клипа на Лейди Гага - вижте в галерията:

Снимки: Lamborghini

0 от 500
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    мандолинко 47 год ( преди 3 години )
    да спретнат едно клипче в стил "fake taxi" и приходите от гледания да отидат за благотворителност, може и Бритнито да поканят за по-застарялата публика