IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Mitsubishi Outlander беше разкрито преди премиерата

Всъдеходът получава дизайна на концептуален модел от 2019 година

Снимки на новото поколение на Mitsubishi Outlander бяха публикувани в Instgram. Те не са добро качество, но всъдеходът е без никакъв камуфлаж и може да се придобие ясна представа за външния му вид.


Mitsubishi Outlander


Ако се съди по снимките, дизайнът на модела до голяма степен напомня този на концепта Engelberg Tourer, който беше представен през март 2019 година. Автомобилът получава масивна решетка на радиатора, дълги Т-образни светодиодни фарове, тънки мигачи и дневни светлини под тях. Същият подход Mitsubishi използва при модела Eclipse Cross, както и при Outlander Sport.

Според изданието CarAdviceвсъдеходът ще раздели платформата CMF-С/D с новия Nissan X-Trail, който обаче е с по-голяма междуосие - 2705 мм (с 35,5 мм повече от сегашния Outlander). Клиентите ще могат да избират между версии с 5 и 5 места.


Mitsubishi Outlander


Очакванията са, че новият модел ще бъде оборудван с 2,5-литров бензинов двигател с 4 цилиндъра, чиято мощност ще бъде 183 к.с. Сегашният 2,0-литров мотор за хибридната версия PHEV ще бъде заменен с 2,4-литров, развиващ 126 к.с. Той ще се съчетава с два електрически двигателя - по един на всяка ос, които развиват общо 93 к.с. и се захранват от голям литиево-йонен акумулатор, поставен под пода. Той ще може да се зарежда от електропреносната мрежа.

Снимки: Instagram

0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Като излезна С4 и всички корейски и сега мицу пускат същия дизайн. Друго си е да имаш кола с вежди
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Боби ( преди 3 години )
    Предница лееееко като на Citroen C4, задницата като на BMW X7. Не изглежда лошо.
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Калчо ( преди 3 години )
    Пичове, нека да си кажем една истина - авто производителите не целят да ни впечатлят. Като кажем "Много е хубава!" колко от нас ще си я купят? Колко човека като цяло могат да си позволят подобен автомобил, или подобен на немските премиуми, които хулим за "ужасния" дизайн?Истината е, че те си имат целева група - немците и като цяло всички производители- най-големият пазар в света Китай. Китай е този, по който се равняват всички, което обяснява и дизайнът на новите модели БМВ,Мерц, Ауди, Миц. ит ...
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Няма друга толкова голяма кола 7 местна за под 70 хиляди топ версията в БГ в момента.Само да не направят грешката като новото Соренто да пуснат обновената версия на 90 хиляди за най-слабата версия.
  • #2
    7 rate up comment 6 rate down comment
    robi ( преди 3 години )
    Селяндуркин,ти си по грозен.
  • #1
    24 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Съсипаха я и тази фирма. А навремето какви хубави коли правеха......И обираха всички победи по рали състезанията.