IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen е решил проблемите със софтуера на ID.3

Вече доставените коли ще бъдат актуализирани за сметка на компанията

Германският производител Volkswagen е разрешил всички проблеми със софтуера, които забавиха пускането на пазара на нейния електрически хечбек ID.3 и вече е готов да доставя на клиентите си напълно функциониращ автомобили, заяви говорител на компанията пред Automotive News Europe.


VW ID.3

Volkswagen стартира доставките на ID.3 през септември, но без ключови функции като App Connect, което означава, че собствениците не могат да използват Apple CarPlay и Android Auto. Клиентите получили такива електромобили трябва да се обърнат към дилърите си актуализации на софтуера.

Моделът ID.3 е ключов за компанията от Инголщад, защото е първият от новото поколение електромобили с голям пробег, изградени на новата платформа MEB. Той се сглобява в завода в Цвикау, където вече ще се произвеждат напълно функциониращи коли на ток.

Актуализацията на софтуера ще означава, че клиентите вече ще могат да използват App Connect. Версията с добавена реалност на head-up дисплея също вече ще функционира по план и ще проектира изображенията на навигационната система на пътя пред водача.

Снимка: Volkswagen

0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    А нещо за задните барабанни спирачки да кажат!? От Automotor Und Sport не успяха да скрият учудването си, колкото да дават рамо на немските коли в тестовете. Дори на полигона не можаха да оправдаят стряскащия спирачен път от 39.6 метра.
  • #3
    11 rate up comment 3 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 3 години )
    от тази статия разбирам, че "компанията от Инголщат" е вече Фолксваген, а не Ауди, както всички знаят...
  • #2
    7 rate up comment 10 rate down comment
    popa ot razgrad ( преди 3 години )
    препоръчвам ви да гледате поне 3-4 теста на ID3 (на английски разбира се), за да разберете, че проблема на тази кола изобщо не е в софтуера, камо ли в AppConnect...
  • #1
    9 rate up comment 14 rate down comment
    Nev ( преди 3 години )
    Леле мале! Apple CarPlay и Android *** да не можеш да внедриш в днешно време в инфотеймънт системата си, тия са много изозтанали от Света! Представям си другите им системи колко са изсмукани от пръстите!