IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Изненадващ тунинг за VW Up! от България

Екипът взима идеята за проекта от фирмата Milltek, която се занимава с доработка на автомобили от ранга на Ferrari

Всеизвестно е, че добрите момичета обичат лоши момчета, но какво обичат лошите момчета? Отговорът е прост - лоши коли. Автомобилът, за който ще стане дума, няма мощен V12 под капака, нито зашеметяващо ускорение. Не е най-новото Porsche Turbo, нито някоя друга космическа совалка.


VW Up! Vilner


Това е VW Up GTI. И ако случайно все още не сте видели снимките и се чудите с какво този автомобил заслужава вниманието ви, прочетете историята му.
Нищо не създава носталгия към автомобилите от 80-те години на миналия век повече от комбинацията пепитен плат, ръчни скорости и максимално опростен интериор. Сегашният VW Up GTI е модерният прочит на първото поколение модели Golf GTI, който остава в историята като третата най-добра кола на 80-те, благодарение на технологията за горивно впръскване, чрез която са постигнали мощ от 100 к.с.

Връщайки се обратно в 21-ви век, интериорът на Up GTI е един от най-смелите и красиви сред класа си. Тартанът, в който са облечени седалките, червеното табло на пиксели и червените контрастни шевове на волана са изглежда точната формула да върнеш ретрото на мода. При това да изглежда сякаш е от колекция за този сезон.


VW Up! Vilner


Но нещо все пак липсва. Нещо отвън прави този Up GTI по-безличен от ярко червено Ferrari в петък вечер пред казиното в Монте Карло. А това трябваше да бъде променено. Агентът под прикритие трябваше да бъде пенсиониран.

Екипът на Vilner Garage взима идеята за проекта от фирмата Milltek, която се занимава с доработка на автомобили от ранга на Ferrari, а самият Вилнер пречупва всеки детайл през собствената си призма. И макар на пръв поглед колите да изглеждат еднакви, ако се загледате ще откриете почерка на ателието зад всяка една извивка. От разчупената форма на четириъгълниците до подредбата им върху купето, този проект съчетава гениалността на Milltek и творческия талант на Vilner Garage.

Още снимки на уникалния Up! - вижте в галерията:

Снимки: Vilner

0 от 500