IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Когато върху колата ти падне цял мост

Московски шофьор се отърва по чудо от наистина абсурдна ситуация

Според един стар виц руснаците биха измислили какви ли не удивителни всъдеходи, само и само да не им се налага да строят пътища. Но и там, където все пак са ги построили, невинаги нещата протичат гладко, както показа горчивият опит на един московски шофьор от миналия вторник.



 

От записа на собствения му видеорегистратор се вижда как човекът кара спокойно зад един бетоновоз по московското "Рубльовско шосе". Бетоновозът минава под един по-нисък мост и видимо прикляка от контакта с него. Веднага след това целият мост рухва върху идващата след това лека кола. За щастие шофьорът успява да скочи на спирачката и бетонната грамата пада на предния му капак, така че хората в колата се отървават само с леки травми.

Пропадналият мост всъщност е недовършен и не е в експлоатация. Повечето коментари в социалните медии наблягат на очевидно липсващата арматура в конструкцията. Хора от района пък твърдят, че високи камиони системно минавали оттам въпреки предупредителния знак, и че таванът на съоръжението бил целият в белези от контакта с каросериите.


 

0 от 500