IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce Cullinan се превърна в луксозно комби

Тунинг специалисти снижиха окачването на огромния SUV

Откакто Rolls-Royce Cullinan се появи на пазара преди около две години, фирмите за тунинг и доработка се втурнаха да предлагат всякакви допълнения по суперлуксозния SUV. Някои от тях са по-дискретни, но други са доста сериозни, а някои направо крещящи.


Rolls-Royce Cullinan Black Bison


Към последните може би трябва да приведем проектът Black Bison на тунинг компанията Wald International. Японските специалисти са направили доста сериозна интервенция по Cullinan, след която замисленият като модел с повишена проходимост Rolls, е заприличал на гигантско луксозно комби.

За целта, тунерите са монтирали специален кит за понижаване на окачването и са "обули" кросоувъра със специални 24-инчови ковани джанти, които са разработени от японците специално за модела.


Rolls-Royce Cullinan Black Bison


Долната част на челната решетка е ревизирана, за да изглежда в унисон с по-голямата горна част. Предната броня също е променена, като е с нова престилка с хромирани акценти. Хромирани детайли откриваме също по степенките и задната част на автомобила, където пък е монтиран нов спойлер и по-агресивен дифузьор от две части.

От Wald не са пипали двигателя на Rolls-Royce Cullinan Black Bison, така че 6,75-литровият V12 си остава с непроменени параметри: 571 к.с. и 850 Нм. Каква е промяната в динамиката, след интервенцията по окачването, за момента не се споменава.

Повече снимки на Rolls-Royce Cullinan Black Bison вижте в галерията:

0 от 500