IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Rolls-Royce Wraith се превърна в комби

Все още не е ясно откъде се е взел този странен проект

Rolls-Royce все още не предлага комби версии на своите модели, но пък не може да спре който и да е ентусиаст с пари да си направи такъв автомобил, в случая Wraith версия shooting brake.


Wraith комби


Снимките на странното возило се появиха на страницата на CocheSpias в Instagram, като се вижда, че конверсията на купето е направена грамотно и качествена, като комбинацията на оригиналните панели на каросерията и новите изглежда повече от добре. А промените имат една цел – още един ред места отзад и сериозно пространство за багаж.


Wraith комби


Тепърва предстои да се разбере как точно се е появила на бял свят тази версия на Wraith, както и дали Rolls-Royce има някаква връзка с този проект. На Острова се появиха предположения, че това е подсказване за бъдещото развитие на моделното семейство на Wraith, тъй като британските клиенти и до днес имат слабост към shooting brake моделите, но най-вероятно ще се окаже скъп и уникален проект за някой, който държи и Rolls-Royce-ът му да е максимално различен.

Снимки: CocheSpias

0 от 500