IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Става ли наистина за пустинята Rolls-Royce Cullinan?

Компанията показа как се спрява струващата над 300 000 долара версия Desert (ВИДЕО)

Британският производител Rolls-Royce публикува любопитно видео, на което е заснет първия кросоувър на марката Cullinan, движещ се в пустинята. Трябва да се отбележи, че луксозният автомобил с цена над 300 000 долара не се справя никък лошо с тежките условия.


Rolls-Royce Cullinan


От компанията уточняват, че конкретно тази бройка е собственост на клиент, който сам е решил да излезе извън Дубай и да провери възможностите на всъдехода. Резултатът от разходката през дюните действително изглежда много забавно, но и впечатляващо, тъй като малко хора биха вкарали собствения си автомобил (особено, ако той е толкова скъп) в пясъците на пустинята.

Собственикът разкрива и още нещо много любопитно - всъдеходът му е оборудван със стандартни гуми, а не с такива за офроуд. Въпреки това, машината не среща особени проблеми и се справя отлично с тежките условия.



Доста атрактивни са и снимките на този Rolls-Royce Cullinan Desert, както е пълното име на автомобила. Което, между впрочем, той оправдава напълно (Desert означава пустиня).

Снимки и видео: Rolls-Royce

0 от 500