IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 коли, доказали надеждността си във времето

Някои от тези автомобили все още са на пазара и заслужават внимание

През годините автомобилите се развиха от метални кутии на колела до гъвкави, адаптивни и надеждни превозни средства. Именно надеждността е най-важният показател, когато става дума за автомобил. Агенции като Consumer Reports и J.D. Power всяка година публикуват класации както за марки, така и за модели, като за основна използват статистически данни и отзиви на собствениците.

Някои от тях обаче невинаги са верни, а най-добрият начин да се разбере дали дадена кола е надеждна, е да се използва. Нейната здравина зависи от много фактори, включително това колко време се използва, в какви условия, а също и как се поддържа.

Изданието CarBuzz избра 10 коли които са се доказали във времето, като те попадат в списъка не след задълбочени научни изследвания, а на базата на натрупаните знания и лични опит на шофьорите им през годините. Някои от тях все още са на пазара, а други отдавна са пенсионирани.

10 коли, доказали надеждността си през годините (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500