IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Golf GTI не успя да избяга с 240 км/ч

Шофьорът на хечбека дори нямал книжка, но превозвал голяма сума пари (ВИДЕО)

Водач на Volkswagen Golf GTI е бил арестуван в Нидерландия след лудешко преследване от полицията по магистралата. На моменти скоростта на беглеца достигала над 240 км/ч, но в крайна сметка бързакът не успял да се измъкне от лапите на закона.


Golf GTI


Лудата надпревара започнала след като патрул опитал да спре гореспоменатият "пилот" за рутинна проверка при изходен път от магистралата А4 в Страната на лалетата. Водачът на Фолксвагена не само, че не направил опит да спре, но дал газ и изпреварил полицейския автомобил, свървайки по страничния път.

За нещастие на беглеца, изходният път скоро отново се влял в магистралата и преследването продължило с пълна сила. От записа на камерата в патрулката става видно, че на моменти полицаите шофирали с поне 240 км/ч, за да могат да догонят беглеца.

И докато водачът на преследвания Volkswagen Golf GTI си мислел, че има шанс да се измъкне, нещата се развили неприятно за него: след като излезнал от магистралата на по-малък път, "голфът-беглец" бил пресрещнат от друг полицейски автомобил. Записът показва, че двама мъже са извадени грубичко от колата и са откарани в ареста.

Според местни медии в Нидерландия, шофьорът на преследваната кола дори нямал валидна книжка. В допълнение, полицията открила голяма сума пари, която заподозреният опитал да скрие в Голфа.


Вижте лудата гонка във видеото:


Видео: YouTube

0 от 500
  • #13
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 3 години )
    Ето това са пътища, ето това е полиция, бил съм в Холандия 2014, може да са сякакви хората там, но такова спокойствие 3 дни имах, да няма за какво да се ядосаш на някой, *** дъргавата са направили за 100години. Не лъха на тарикаткина и беззаконие... мъка ми е за нас...
  • #12
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Фики Палдов ( преди 3 години )
    ....дистанционното обучение и многото филми дето гледа младежта, не прощават ...
  • #11
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Синдикат на Ало Изма ( преди 3 години )
    Уважаема медия........ "излезнал"!? Айде малко по-сериозно а! Излезнал на село........
  • #10
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Alex ( преди 3 години )
    Магистралните полицаи в Ниделандия са оборудвани с Лансери Ево 2.0 турбо бензин, 250 коня, които вече са на служба по над 10 години, но явно все още могат да достигат такива скорости.Виждал съм ги с БМВ-та 3-ка, по-нови, които със сигурност са по-бързи от Лансера и от Голфа.Най-бързият Голф за мен е 2.0 ТДИ 190 коня. Много бързо доускорява.
  • #9
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Д-р Исня ( преди 3 години )
    Много са прости тия мароканци. Къде си тръгнал бе, сиромах!
  • #8
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Въпрос ( преди 3 години )
    Перничанин, а?
  • #7
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Бат Ваню ( преди 3 години )
    Какво означава "свървайки"?
  • #6
    25 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    1, бил ли си някъде на север или приказваш - стил казвали са? Нидерландия,Швеция, Дания, Финландия все още над 80% от автопарка е ДВГ. Норвегия е друга бира. Стандартните патрулки са БМВ5 или МБ Е-клас А4, но (поне в Германия) са форсирани. Отделно, че залагат повече да те пипнат със засада отколкото с чиста гонка (рисковано е за останалите на пътя)
  • #5
    26 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Можем само да си мечтаем за такава полиция ! Кога съобщиха къде е, кога го пресрещнаха б.аси !
  • #4
    28 rate up comment 5 rate down comment
    теслЪ ( преди 3 години )
    Ако български полицаи в такава ситуация измъкнат някои *** така от автомобила веднага ще ги обвинят в превишаване на правата и полицейско насилие!