IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi RS7 вдигна 300 км/ч, преди да се разбие

Полицейско преследване в САЩ завърши без пострадали

Собственик на чисто ново Audi RS7 се опита да избяга от полицията в Северна Каролина (САЩ), като разви скорост от 300 км/ч при преследването, но малко след това разби автомобила си.


Audi RS7


Патрул в окръг Джонстън засякъл фастбека да превишава значително позволената скорост и тръгнал след него. Водачът на германската спортна кола забелязал полицейския патрул и се опитал да му избяга, като развил скорост от 300 км/ч, която е близо до максималната за този модел.

В крайна сметка шофьорът не успял да се измъкне, тъй като на пътя били поставени ленти с шипове, които нямало как да избегне. След спукването на гуми колата излетяла от пътя, като получила сериозно повреди. Пишман-състезателят не е пострадал сериозно.

Оказва се, че нарушителят е жител на щата Мериленд, който току-що е взел колата от шоу-рум на Audi и искал да се изфука с нея пред приятелите си. Така, вместо на предвидената почивка в курорта Мъртъл Бийч, собственикът на новото Audi RS7 се озовал в ареста, като е обвинен в превишение на скоростта, опит за бягство от полицията и употреба на забранени вещества.

Снимка: Facebook

0 от 500