IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Bugatti Veyron пострада при удар в ... бала сено

Предната броня на хиперавтомобила е за смяна (ВИДЕО)

Видео от екзотично състезание с автомобили, организирано от швейцарския клуб Supercar Owners Circle, се появи в социалната мрежа Инстаграм. Гонките се проведоха на пистата на летището край град Гстад. Герой на събитието стана уникалният френски модел Bugatti Veyron.


Bugatti Veyron


На видеото се вижда как хиперавтомобилът прелита през финалната линия и се блъска в бали със сено в края на пистата. Вижда се, че въздушната спирачка се задейства, чува се свистенето на гумите, след като шофьорът явно натиска спирачките в отчаян опит да спре автомобила. По някое време облак дим се появява в задната част на колата и след няколко мига Bugatti Veyron спира.



Според един от очевидците, успели да видят хиперавтомобила след инцидента, собственикът ще трябва да смени предната броня. Едно от ребрата, преминаващо през центъра на десния въздухозаборник, е спукано наполовина и не може да бъде поправено. Предвид ексклузивността на модела, цената на ремонта ще е висока. Но за човек, който има средства да купи единствения по рода си хиперавтомобил, това едва ли е проблем. Освен това можеше да свърши и по-лошо.

0 от 500