IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-велики коли на Audi, правени някога

Компанията най-после успя да излезе от сянката на големите си конкуренти

Историята на Audi започва много по-рано, отколкото много хора си мислят, но почти през цялото време компанията от Инголщад е в сянката на големите си конкуренти, основните от които сега са BMW и Mercedes-Benz. Истината е, че Audi съществува под една или друга форма от около 111 години и оттогава е създала невероятни автомобили. Неслучайно, нейното мото е "Да вървим напред чрез технологиите".

През последните 20 години компанията най-после започна да прави модели, които могат да си съперничат с тези на Mercedes и BMW. Изданието Viacars направи своя класация на 10-те най-добри коли, които Audi е създавала. Някои от тях са за път, други - за пистата, но всички те за доброто на човечеството.

10-те най-велики коли на Audi, правени някога (ГАЛЕРИЯ):

Снимки: Audi

0 от 500
  • #14
    4 rate up comment 10 rate down comment
    абв потребител ( преди 3 години )
    Аз карам Рено туинго и съм мн.доволен !!!
  • #13
    8 rate up comment 15 rate down comment
    по, по, най ( преди 3 години )
    по доброто Ауди е ...Шкодатаа най доброто Ауди е... продаденото
  • #12
    14 rate up comment 14 rate down comment
    Q ( преди 3 години )
    Смешна статия.AUDI винаги са били иноватори и далеч пред останалите марки,камо ли пък бмв и мерседес.Като минус може да се изтъкне по-високата цена на автомобилите от тази марка пред т.нар."конглокенция".
  • #11
    26 rate up comment 42 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Авантюрата ми с ауди започна и завърши с А4- първата генерация. Имал съм 2 рена, пежо и други, но такъв чупещ се *** като ауди няма никъде. Може би фиат и алфа са по читави. Идваше ми да черпя като се отървах, а я карах само година и малко. Оттогава и да ми подаряват ауди/шкода/ваген/сеат не го вземам
  • #10
    32 rate up comment 41 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Хаха това някакъв майтап ли е? Ауди и велики коли??? Ауди си е фолксваген. Кола за бивши голфоджии продали ниви и взели повече пари.И си мислят че карат мерцедес.
  • #9
    10 rate up comment 9 rate down comment
    ivobogdanov ( преди 3 години )
    Това Първото си е ти Варбург от 60-те години
  • #8
    33 rate up comment 12 rate down comment
    uj ( преди 3 години )
    Икони. Браво Ауди.
  • #7
    27 rate up comment 9 rate down comment
    Обективен ( преди 3 години )
    Лошото на Ауди е, че послените им читави машини свършват някъде с B5-та от последната снимка. От тогава насам колите им стават все по-джиджани и все по-трошливи. Кофти електроники и датчици, кашкавалени окачвания и калпави мотори. Може би лошото е, че тръгнаха да се правят твърде много на това, което не са (БМВ и Мерц). Уж хем возия на Мерц-а, хем управляемост на баварките и накрая ни рак и ни риба. А можеха да си създадат тяхна ниша. Как да е де, уважавам си ги още, но не са мойта марка.
  • #6
    39 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До колко са VW е спорно, но си спомням 80-те години когато пуснаха Quattro-то, бяха с години преди другите марки! Избиха рибата по ралитата тогава!
  • #5
    13 rate up comment 22 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    10 рембрандирани коли на ФВ си е напълно валидно заглавие тук.