IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рибар "улови" откраднат преди десетилетия Chevrolet Camaro

Возилото преседяло над 30 години на дъното на езеро в американски град

Риболовец от американския град Фишърс, щата Индиана, попаднал на най-необичайния улов в кариерата си. 32-годишният мъж, който разпъвал такъмите край местно езеро и подкарал сонара си, с който открива пасажи от риба, когато с изненада установил, че на дъното лежи доста голям силует, силно наподобяващ автомобил.



По информация на местния полицейски департамент, рибаря веднага уведомил властите за находката си. С помощта на водолази и кран, полицията извадила автомобила. Макар състоянието му да било ужасно, успели да установят какъв е и как се е озовал там.

Оказало се, че находката е Chevrolet Camaro от моделната 1987 година. През 1988 возилото било задигнато и най-вероятно крадецът му решил да се отърве от него, засилвайки го в езерото. Властите успели да издирят собственика, но станало ясно, че той е починал преди време и няма да може да се срещне с изчезналия преди 32 години автомобил.
 


От полицията изразили учудването си как толкова години никой не е успял да забележи откраднатото Camaro. Още повече, че било потопено недалеч от мост, който бил напълно реконструиран преди 15 години. 

Все пак, възможно е злощастната машина да е останала скрита над три десетилетия, тъй като била потопена по таван, а равната част на шасито бързо била затрупана от наноси и тиня. Каквато и да е ситуацията, рибарят, намерил находката, ще може да разказва историята за странния си улов, без риск да бъде обвинен в лакърдии, тъй като има достатъчно снимков материал по темата.

Вижте нестандартната "риболовна" акция в галерията:

0 от 500