IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китайци избиха рибата с аквариум в автомобил

Освен това показаният концепт WitStar може да се придвижва сам

Китайци избиха рибата с аквариум в автомобил

Автомобилните производители наистина нямат граници в стремежа си да впечатлят клиентите. Най-странното решение напоследък се появи не на двата големи автосалона – в Лос Анджелис и Токио, а на изложбата в Гуангжоу. Там китайска компания показа концепта WitStar, в чието обзавеждане има ... аквариум.
Китайци избиха рибата с аквариум в автомобил
Всъщност WitStar Concept представлява хибриден кросовър с врати тип „чайка”, а аквариумът, който е пълен с рибки, е разположен между двете задни седалки. Странното решение на китайските автопроизводители бе посрещнато с доста критики, но изданието Jalopink отбелязва, че на много хора то може и да се хареса.
Китайци избиха рибата с аквариум в автомобил
Обяснението на авторите на концепта е, че автомобилът се придвижва напълно автономно и е изключително безопасен. А поставянето на рибите в салона е доказателство за това. Логиката на китайците е, че евентуална авария на пътя би трябвало да доведе до разбиване на аквариума и до гибелта на всички негови обитатели, което е напълно неприемливо. Затова и рибите в колата са своеобразна гаранция за нейната безопасност.

Снимки: CarNewsChina
 

Тагове: witstar concept
0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Homer Simphson ( преди 10 години )
    в citroen c6 има саксиъ,супер.
  • #1
    28 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Мдааа страхотна логика. Очаквам в следващите модели ферми за мравки, червеи а защо не и гълъбарник в багажника. При Автобусите може да се помисли за *** вместо последен ред седалки а защо не и малка зоологическа градина вместо ляв ред седалки, така стоящите от дясно ще могат да се забавляват по време на по-дълъг път като подхвърлят семки, фъстъчки, золетки и зрънчо на маймунките, пауните и другите обитатели на мини зоопарка.