IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-добри коли на Mercedes-Benz, правени някога

Някои от тях направо промениха автомобилната индустрия

Mercedes-Benz е един от най-големите производители на автомобили в историята, като неговите модели са се превърнали в символ на лукс, надеждност, мощ и уважение. Компанията от Щутгарт знае как да прави и спортни коли, като успехите във Формула 1 са доказателство за това. Освен това марката използва технологии от най-елитната надпревара в своите граждански модели, което ги прави още по-добри и по-успешни на пазара.

За повече от 120 години съществуване Mercedes-Benz направи голям брой забележителни машини, като някои от тях се превърнаха в легенди. Изданието Viacars посочи своя избор за 10-те най-добри коли на марката, създавани някога, като всички те впечатляват с дизайн, технологии, лукс и мощност.

10-те най-добри коли на Mercedes-Benz (ГАЛЕРИЯ):

Снимки: Mercedes-Benz

0 от 500
  • #6
    5 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Има нещо иронично във факта, че най-добрата кола на мерцедес, в същото време е най-слабата кола на макларън. В макларън дори не броят SLR McLaren за тяхна кола, защото се срамуват от нея - прекалено тежка, натъпкана с лукс, по техните стандарти мудна, тромава и парвенюшка. Между другото, екипите на двете фирми здраво са се изпокарали по време на разработката и оттогава не щат да се гледат. Така че, за макларън-ци, SLR McLaren е пълен провал и кофти спортна кола.
  • #5
    15 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Че, то Мерцедес, освен по-добри от останалите, други коли не правят!?! Ония изпрошлЯци на една френска фирма не ги броим!!
  • #4
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Яввв ( преди 3 години )
    Най -здравите модели липсват ...с две три изключения......слаба класация...
  • #3
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Брандо ( преди 3 години )
    AMG GT4, SL-всички,W211-след 2006.......и още много други !
  • #2
    6 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Лесли Каручка Маргацедес Дии Дии Хоп Хоп
  • #1
    27 rate up comment 12 rate down comment
    С 2 думи ... ( преди 3 години )
    Мерцедес и всички останали!