IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 коли, които са по-надеждни, отколкото смятат хората

Много от потребителите са си изградили напълно погрешно мнение за тези автомобили

"Не ги правят като преди" - това е една от фразите, които често могат да бъдат чути по адрес на съвременните автомобили. По някаква странна причина, много хора смятат, че сегашните коли са едва ли не за еднократна употреба и щом им изтече гаранцията, не стават за нищо. Споровете на тази тема продължават и едва ли някога ще бъдат разрешени.

Факт е обаче, че винаги е имало много надеждни и по-малко надеждни автомобили. Някои марки дори са си спечелили лоша слава, след като повечето техни модели започват редовно да заемат последните места в класациите на различни потребителски организации или на специализирани издания.

Съществува обаче и по-интересен случай - автомобили, които се считат за абсолютно катастрофални по отношение на надеждността, всъщност не са такива. Ето ви 10 примера за модели, които напълно несправедливо са си заслужили лоша слава.

10 коли, които са по-надеждни... (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    13 rate up comment 21 rate down comment
    Факт!-тически ... ( преди 3 години )
    синоним на ненадеждност при колите е рено! Многократно доказан факт!
  • #4
    25 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Аз бих казал, че безупречната надеждност на Поршетата е мит. Всеки, който кара 911-ка от преди 10-на години има да разказва истории. А Q7-ците като им видиш цената на старо и ти става ясно колко да надеждни
  • #3
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Брандо ( преди 3 години )
    При 15 годишна гаранция не ми трябва надеждност
  • #2
    13 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    ти пич явно не си карал чероки, това е неубиваем джип ако е с 4 литровия 6-так
  • #1
    15 rate up comment 14 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 3 години )
    За пръв път чувам мит за ненадеждно Порше, винаги са били добре конструирани маратонци. А Черокито извинявайте, но най-младото е вече на около четвърт век, каква надеждност да му търсиш?