IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-големи автомобилни съперничества

Дори компаниите да се помирят, феновете им продължават с враждата

Кой състезателен автомобил или отбор е най-добър? Мненията по този въпрос винаги ще бъда разделени, което прави съперничеството между производителите на автомобили още по-интересно. Големите компании имат конкуренти както в чужбина, така и в собствената си си страна, като правят всичко възможно за привличането на повече клиенти.

Това съперничество всъщност е само от полза на производителите, защото ги кара да разработват и произвеждат по-качествени автомобили. Факт е, че те понякога заравят томахавката и дори се обединяват със своите доскорошни конкуренти, което не се харесва на феновете и те продължават своите спорове.

10-те най-големи автомобилни съперничества (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #6
    7 rate up comment 20 rate down comment
    DAI ( преди 3 години )
    Има една истина и тя е Мерцедес. Искаш висок клас лимузина Мерцедес, там Ролс-ове Бентлита всички знаят че са сбирщайн и са трошливи. Искаш нормална кола Е класата е топ. Искаш истински джип Г-егата символ. Искаш спортна кола има избор от няколко Мер-ца конглокенция и на Ферарита и на Мустанг-и. Един от най силните отбори във Ф1 завсички времена Мерц. Кой както иска да го рзбира.
  • #5
    14 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ферари бил гол!!! Разсмя ме, благодаря. Ферари има 1000 състезания във Ф1, колко имат Ламборгини? А Порше? Ферари има хипер кола от 2013г., Ламборгини от кога? Уруса - СУВ от кога е на пазара, къде е СУВ-а на Ферари? Каква е разликата между най-скъпо продаденото Ферари и такова на Ламбо? Милиони, момчета. Скриийте се с това напудрено Ауди, много моля. Казвам го като фен на италианските коли. Скоро се надям Ауди да ги освободи. Кой до вчера беше шеф на Ламбо? Доменикали - ФЕРАРИСТ!
  • #4
    9 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ами тук ВАГ фенчетата пак се излагат с математиката. Те Ламбо хем имали повече продажби от Ферари, хем били охраничили производството до 8000 коли, пък Ферари били 10К, пък Нюрбургринг, пък не знам си кво си. Нека да видим как е Ламбо на Фиорано? Или пък, как е Ламбо срещу Ферари, ако решат Ферари са въртят официално на пистата? Щото те там не играят по принцип.
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ферари в дестки хиляди - е.и ***.а
  • #2
    11 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ферари е с короната, Ламбо винаги ще остане просто някаква си друга алтернатива;Ролс Ройс с короната, за Бентли човек дори може да не се сети;Най-бързата серийна кола не е Хирон, а Koenigsegg Agera. Хирон е постигнал рекорд като предпроизводствен прототип и е изключен от класацията, защото скоростта е постигната само в една посока, а не и двете, както се изисква.
  • #1
    15 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ламбо са задминали Ферари по продажби с тая тънка разлика, че Ферари държат капак върху броя коли, които продяват. Ламбо не. Доста нелепо сравнение.