IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

С Mercedes C-Class имате най-голям шанс да си намерите гадже

Това показва проучване на най-популярното приложение за запознанства в света

Едва ли някой ще остане изненадан от факт, че сериозна роля при намиране на потенциален партньор играе автомобилът. Или ако трябва да сме по-точни – неговата марка. Това доказва и проучване на експертите от Click4Reg, които внимателно проучиха профилите на мъже и жени в най-популярното интернет-приложение за запознанства в света – Tinder.

Те проведоха експеримент, при който променяха снимките с автомобили в 300 профила, за да проверят, при който модел потребителите реагират най-добре, тоест остават най-впечатлени. Всеки автомобил получава брой точки в зависимост от получените суайпове (одобрения), като максималният бал е 300. Резултатите бяха оформени като класация, която според експертите, показва с каква кола имате най-сериозни шансове да си намерите партньор.


Топ 10 на автомобилите с най-голямо одобрениe в Tinder (ГАЛЕРИЯ):

 
Това показва, че автомобилът, който привлича най-много потребителите на Tinder (те са над 40 милиона по света), е Mercedes C-Class. Преднината на германския модел пред всъдехода Range Rover Sport е минимална, но прави впечатление, че третото място е за компактния хечбек Volkswagen Polo. Все пак, експертите уточняват, че автомобилът може да ви осигури приятно първа среща, но дълготрайната и успешна връзка вече зависи от самите вас.

0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #13 мале тоз как са ъе нагърмял... събуди се момче.. сънуваш.
  • #10
    0 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За да си намерите гадже, ви трябва ум, хумор, отговорност и желание, а не някакво си тенеке. Ако си мислите, че жената избира мъжа по колата, значи изобщо не познавате жените.ПП. Да, гледал съм в тубата клипчетата със "златотърсачките". Фейк отвсякъде. Все едно да ви заговори жена заради кучето, или байка ви, и да си помислите че ви сваля заради тях.
  • #9
    8 rate up comment 4 rate down comment
    елементарно, уотсън ( преди 3 години )
    а със Ауди имате най малък шанс..понеже и жените знаят, че само най големия загубеняк ще си купи калпава шкода на тройна цена
  • #8
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Владимир Сергеевич Б ( преди 3 години )
    Има една стара приказка : Не за всяка к*рва има милионер...
  • #7
    3 rate up comment 2 rate down comment
    notangel ( преди 3 години )
    Тц тц, а аз тъкмо си взех Ролс и едно Ферари за ходене до бакалията...
  • #6
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Брандо ( преди 3 години )
    Пак Мерцедес ! Автомобилът не е ли с мерник, въобще не ми го хвалете....
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    *** работа и загубена и изобщо не вярвам в тези глупости.
  • #4
    2 rate up comment 8 rate down comment
    До 4 ( преди 3 години )
    Кое му е прагматичното на полото? Кола на цена на по-високия клас с оборудване от по-ниския, с морално остарели технологии и скучен дизайн. Визуалната прилика с Голф може да излъже някой заблуден. И въобще не съм фен на БМВ. Но знам разликата между барака и кола, защото съм карал различни. Но пък вярно, че гейовете си падаха по поло. Имаше го някъде. Тяхно си предпочитание, странно както и в интимната област.
  • #3
    15 rate up comment 2 rate down comment
    до3 ( преди 3 години )
    Ами просто мацките знаят че тия с бмв-тата 3-ките са cмотаняци и затова предпочитат прагматичен пич с поло.
  • #2
    6 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    О, да. С Поло има повече шанс, отколкото с БМВ тройка, която е два класа нагоре, отделно премиум (не ширпотреба народна кола) и истинска кола, не кофа за б.о.к.л.у.кЧакам още вицове ;)