IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Гръцки бабаити набили и унизили Джеръми Кларксън

Водещият разказа историята в защита на осъдения капитан на "Манчестър Юнайтед"

Водещият на The Grand Tour Джеръми Кларксън разказа как преди много години e изял боя в Гърция от агресивни типове, които искали да „опипват” приятелката му Лиза Хоуган.


Джеръми Кларксън

 
„Нека да започна с това, че не съм фен на Манчестър Юнайтед", написа в традиционната си колонка във вестник The Sun Джеръми, който обвърза своето преживяване с издънките на Хари Макгуайър в Гърция. Капитанът на "Червените дяволи" бе осъден на 21 месеца затвор условно за сбиване и опит да подкупи полицията на остров Миконос. "Всъщност се радвам, когато те губят", продължава Джеръми. "Затова няма футболна причина да защитавам капитана на този отбор. Но трябва да ви разкажа една история... Преди много години, на друг гръцки остров, с приятелката ми се забавлявахме в нощен клуб, когато един отвратително изглеждащ гръцки нахалник я опипа.”

Кларксън разказва, че се е опитал да разреши миролюбиво спора, но не се е получило. „След като говорих с него за това, той и приятелите му ме изведоха навън, удариха ме няколко пъти, събориха ме на земята, след което, докато лежах безпомощен на улицата, те уринираха върху мен.

„Успях да се кача в наетия от нас джип Suzuki заедно с приятелката ми и още една двойка, които бяха на почивка в нас, и тръгнахме към къщи". Агресивните гърци обаче ги догонили на мотори и подновили боя. Повиканите полицаи арестували самия Джеръми и приятеля му за „обида на гръцкия флаг”. Двамата англичани обаче така и не стигнали до участъка: "Ченгето счупи ключа, докато се опитваше да запали - колата беше Fiat, и ни накара да слезем и да бутаме. Доста е неприятно да буташ полицейската кола, която трябва да те откара до килията. Но след това, като стигнахме до едно спускане, само се спогледахме, спряхме да бутаме и колата тръгна надолу без нас, а ние избягахме”, разказва Клаксън.


0 от 500