IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6 полезни джаджи за автомобила

Цената на повечето от тях е по-малка от пълен резервоар гориво

Aвтомобилните аксесоари винаги са полезни, изгодни и хитроумно измислени. Поне така твърдят тези, които ги произвеждат. В реалния живот обаче се оказва, при това често, че някои не работят толкова добре, или пък съвсем не отговарят на описанието. Други са наистина полезни и улесняват живота на шофьора, макар това да е доста субективно. Ето някои сравнително нови такива предложения, като съветът ни е да имате едно наум и да ги поръчате с опция за връщане, ако се окаже, че не отговарят съвсем на нуждите ви.

Кои са тези джаджи - в галерията:

0 от 500
  • #3
    5 rate up comment 0 rate down comment
    abc ( преди 3 години )
    Как къде?... : )Първо си купуваш компресор за 80 бара..... Нататък е елементарно : )
  • #2
    4 rate up comment 3 rate down comment
    //// ( преди 3 години )
    Чд за 20 евро лаппшите са *** е ясно. Но друго ми направи впечатление, преносимата водоструйка. Как това нещо ще достигне 80 bar налягане??? Има ли си на идея авторът това колко е? 1 bar = 0,98 atm. значи 1 бар е да го кажем една атмосфера. Налягане в автомобилната гума е 2.5 атмосфери някъде. Водата във ВиК системата, ако всичко е наред стига до 5 атм. В газовите бутилки на колите около 10-11 грубо. А тук 80 bar ??? отделно виждам, че е пневматично. Къде ще си го закача на колата?
  • #1
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Поредната статия изсмукана от пръстите. Освен мониорите за отзад (предимно за деца), но и таблет + стойка ще свърши работа, другото е .. Относно ЛЕД - недейте заблуждавайте хората. Пълна измама е че току така се сменя халоген с ЛЕД.