IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 модела, при които климатикът се разваля често

Повечето автомобили са американски, но има и такива, които се продават и в Европа

Климатикът в автомобила намалява влажността и поддържа водача свеж по време на шофиране, но в крайна сметка тази система също се износва. Проблеми като теч на фреона, повреда в компресора и дефектен кондензатор може да доведат до ремонт. Такива неприятности обикновено се появяват с остаряването на автомобила, но анализ на Consumer Reports установи, че 10 модела срещат този проблем твърде скоро - при някои от тях се стига до ремонт преди да изминат 32 000 км, като средно такива се появяват след 160 000 км.

Повечето от проблемните автомобили в галерията имат значителни нива на отказ на климатичната система в първите пет години от излизането си на пазара. Добрата новина е поне, че тези проблеми няма да ви оставят на пътя.

Кои са тези модели - в галерията:

0 от 500
  • #1
    14 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    За Алфата са пълни глупости. Аз лично карам Джулия и съм на близо 60000 км - подобни проблеми са абсурдни. По форумите никой не говори за това.Няма да коментирам - примерно - Фолксваген Поло, обаче. Там нещата са скандални и те се проявяват от към 6-10К километра нататък.