IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 премиум седана, които трябваше да видят бял свят

На пазара можеше да се появят Ferrari, Bugatti или Lotus с четири врати

С изключение на някои наистина нишови производители, като Pagani или McLaren, днес всички марки трябва да разширят моделната си гама, за да останат в играта. Често това означава предлагането на по-големи модели, главно кросоувъри и всъдеходи, дори от тези брандове, специализирани досега само в създаването на спортни автомобили. Преди SUV треска седаните също бяха изкушение за множество премиум марки. Всъщност, Porsche пусна на пазара Panamera, а Aston Martin вкара в битката модела Rapide. Motor състави списък на 5 концептуални автомобила с четири врати, които бяха на път да влязат в производство, но не се качиха на поточната линия.

Кои са тези 5 седана - в галерията:

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    .. ( преди 3 години )
    Е нЕма толкова грозно Ферари!
  • #1
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ламбото изглежда малко като американски мъсъл кар отзад. Страхотно е иначе! А иначе - какво толкова са развивали по Урус? Шасито е Туарег/Ауди, вероятно и маса други части по колата... С малко усилие добър кеш, това направиха с Урус.