IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите седани със задно предаване на пазара

Този тип автомобили става все по-малко, но все още имат фенове

Автомобилите със задо предаване продължават да губят своята популярност и най-вероятно съвсем скоро ще станат история. Те са по-скъпи, по-трудни да управление при хлъзгави повърхности, а освен това и обслужването им струва повече. Въпреки това, те си имат своите фенове. Именно заради тях изданието 110km направи своя класация на най-добрите седани със задно предаване, предлагани в момента на пазарите.


Снимки: Производителите

0 от 500
  • #14
    24 rate up comment 0 rate down comment
    към № 13 ( преди 4 години )
    Само един въпрос към теб , карал ли си Stinger за да даваша оценка ?Първо няма да я спират , а засега няма да и правят фейслифт ( а може би не е нужно). Второ , провери цените при тази комплектация и екстри която има Stinger колко ще струва при другите.Гаранцията покрива това което трябва , кои са тия други с 7 години гаранция ? Има но срещу много сериозно доплащане . Понеже е пълно с разбирачи вижте какво казва Менцел : https://***.youtube.com/watch?v=fAyalWTMqo4
  • #13
    0 rate up comment 23 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Да ве, понеже чи-КИА-та е най-добра и затова никой не я купува и ще я спират. А това, че била с 30-50% по-евтина е върхът на невежеството. Вземи се поинтересувай от цените на другите производители в този клас и ще се убедиш, че си много далече от истината! А тази 7-годишната гаранция си я заври, знаеш къде! Преди това обаче, прочети какво покрива. Има и други със 7 год.гаранция с по-добри гаранционни условия, но явно и това не го знаеш.
  • #12
    22 rate up comment 5 rate down comment
    Потребител ( преди 4 години )
    KIA Stinger е номер 1 , по-нищо не отстъпва на другите , по цена е -30-50% , 7 години гаранция. Тези които я плюят или не са се качвали в нея , или гроздето е кисело, или са сноби които ще купят умрел кон на 500.000 км само заради емблемата .
  • #11
    3 rate up comment 21 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Киата ако ще и 70 г гаранция да дава си остава киа и няма как да се доближи до Хонда. А и гаранцията не е точно това което си мислиш. Прочети с малките букви какво пише след 3-тата год.какво включва и т.н. Общо взето е не че са много качествени и заради това да им е такава гаранцията, а за да те вържат да си поддържаш колата при тях. Виж Тойота как са! 10 г.дават гаранция на хибридната система и батерията, като ги поддържат и проверяват безплатно и имаш 100% гаранция,ако се случи нещо.
  • #10
    0 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Виж нека да е скъпа киата. 7 гидини гаранция дават. Все едно си вземаш хонда.
  • #9
    8 rate up comment 22 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Алфа Джулия бих я сложил на 2 или 3 място. КИА-та няма място тук. Едно положително ревю не съм чел. Скоростната кутия е основен недостатък.
  • #8
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ако на някой не му се вярва, каква уникална кола е Lexus GS F да гледа видеото Lexus GS F vs BMW M5 | Chris Harris Drives | Top Gear
  • #7
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Съгласен, че Lexus GS F е уникален автомобил във всяко отношение! Гарантирам, че дори и тези, които не харесват марката, ако го видят на живо няма да могат да откъснат очи от него. Такава кола е все едно от бъдещето дошла. А 8-мака е просто музика за ушите.
  • #6
    9 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Lexus GSF това е най доброто.Атмосферен 5.0 V8 Задно предаване през автомат със 8 скорости.Уникален дизайн. На живо колата е УНИКАЛНА. Направо си е екзотика. Страхотно качество на изработката и гарантирана здравина и надеждност.
  • #5
    8 rate up comment 22 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    щях да си вземам KIA Stinger, като алтернатива на по-скъпи модели със задно. Влезнах в сайта им и като видях цените се ужасих. Сори, но това са цени за премиум клас, а не за масова кола, като KIA, без значение какъв е модела. Несериозна работа. Не случайно мислят да го спират модела. При тези цени не виждам кой изобщо го купува. също така не виждам какво прави в тази статия. Нито е от най-добрите седани на пазара със задно, нито нищо. Има по-добри на по-добри цени!