IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 луксозни седана, които са по-евтини от нова Dacia

С тези автомобили ще изглеждате като милионер в очите на хората, но дали си заслужава?

Разполагате със сума от около 10 000 евро (20 000 лева) и се готвите да ги инвестирате в автомобил. Предложенията на пазара за чисто нова кола не са кой знае колко, като за тези пари (и малко отгоре) можете да си купите базова версия на няколко модела. В същото време, ако не се притеснявате от автомобили на възраст, то ето ви няколко варианта с доста луксозно оборудване.

Тук отново излиза на преден план въпросът "Нов евтин автомобил или стар премиум?". И нещата вече опират до това - колко пари е готов да извади човек за поддръжка. Ако тя не ви плаши, спокойно можете да заповядате в света на престижните автомобили, с които ще изглеждате като милионер в очите на хората.


7 луксозни автомобила на цената на Dacia (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #65
    2 rate up comment 1 rate down comment
    foulibouli@yahoo.com ( преди 4 години )
    По добре ел. Климата убива бавно атмосферата колата с нефт по бързо.
  • #64
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ако някой наистина е решил да си взима такава кола, да си приготви още толкова за оправяне на повреди, пък ако е взел лексуса или кара малко, може и да му се размине.И да не реве като му излезне 25л градско зимата и трябва да изкара 2 хиляди за нови гуми.
  • #63
    15 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Всеки да си харчи парите, както си реши! Ние българите "разбираме от всичко", и най- обичаме акъл на други да даваме, как да си харчат парите, и как да живеят. Хайде, някой да ми докаже, че кола втора употреба, не се купува на късмет. И, аз такива карам, ама акъл не давам.
  • #62
    4 rate up comment 7 rate down comment
    Мариян ( преди 4 години )
    По-добре ако имам 20 000лв ( и съм решил да ги похарча за кола), да изчакам 3 години и да си купя новия GOLF 8 върнат от лизинг със заводки метан :)
  • #61
    14 rate up comment 8 rate down comment
    рон бургунди ( преди 4 години )
    Карал съм какви ли не коли. Маздите са със здрави мотори, но ръждясват бързо и трансмисията е проблемна. Разликата между 2012 МАзда и 2004 Бенз Е320 е като от Земята до Марс. В полза на Бенца естествено. Сглобка, материали , возия и т.н. Няма какво да говорим. Удоволствието от карането е съвсем различно. При малолитражките такова няма, просто от А до Б да те закара. Който не иска да получава удоволствие от карането да купува каквото има-японки, корейки, дачии и т.н.
  • #60
    11 rate up comment 5 rate down comment
    рон бургунди ( преди 4 години )
    Е само това ли са колите , които можем да купим за 20 бона. Хахаха Тия не са лоши коли, но поддръжката е сериозна ако се наложи. Волвото е ОК. За 20 бона НИКОГА няма да купя дачия или корейски дръгел. Ама никога. За тия пари може да се намери по висок клас автомобил, запазен. Аз карам в САЩ Е320 бензин 2004, взех го на малко мили, но дори и на много да е , зависи как е поддържана. Няма как една кол, която нова струва 25 бона да е със същото качество на кола , която нова е била 50 бона.
  • #59
    9 rate up comment 9 rate down comment
    Waltz ( преди 4 години )
    Аз карам Диабло. Нямам вашите проблеми. Доволен съм.
  • #58
    16 rate up comment 5 rate down comment
    Кольо ( преди 4 години )
    Дърти глокници да ме сродявате с монтьорите ли искате. Взимаш нова или максимално нова караш две- три години и хвърляш на следващия. Колите вече не са като Тея преди 2000 година да могат 300 хил.км. и да им смениш да 2000 лева половита карантия ветре и пак газ до дупка.
  • #57
    7 rate up comment 15 rate down comment
    Димитров ( преди 4 години )
    Аз карам Мерцедес 124 комби 2,5 дизел от 13 години, сега е на 28 г. Правил съм ремонт на ГНП заради тъпият ЛУКОЙЛ - МАЗУТ В НАФТАТА 800лв. Иначе за това време съм сменил един лагер на главина - 200 лв. помпа на съединителя - 24лв. едно задно гърне 60 лв. и една планка на успокоителната щанга - 20 лв. Другото са масла, филтри, антифриз - само консумативи и колата е стегната и не дрънка. Новата Дачия на моя която е на пет години, скърцат пластмаси, дрънкат гърнета, тропа предница и подскача.
  • #56
    9 rate up comment 21 rate down comment
    румбурак ( преди 4 години )
    Курникът Дачия става само за разнос на дъвки и цигари из града. За пътуване на 200+ километра извънградско си е жив метод на инквизиция. Гръб и *** леш, станал си гьол вода през лятото. Чудя се къде пасат тия *** дето си купуват Дачия за семейна кола