IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Geely показа седана си отвътре и се заяде с Mercedes-Benz, BMW и Porsche

Китайците искат Preface да бъде сравняван с топ-моделите на германските производители (ВИДЕО)

Компанията Geely публикува доста предизвикателно видео, в което показа новия си седан Preface, който беше представен само преди няколко дни. С него тя отправя сериозно предизвикателство към германските производители и техните топ-модели от същия клас.



Във видеото Preface се съревновава по тесен планински път с BMW M4, Mercedes-Benz AMG C63 и Porsche Panamera, като последователно ги изпреварва и трите. Емблемите на германските коли са срити, но не и имената на моделите, които се разпознават безпогрешно. В края на видеото Preface се приближава и паркира редом с тях.

Едновременно с излизането на рекламния клип Geely публикува, нови снимки на седана си, на които най-после се вижда и неговият интериор, а също така разкри и нови технически детайли за модела. Неговият дизайнът дело на Уейн Бриджис, който преди да премине в китайската компания, работеше за Jaguar.


Geely Preface


Вече е известно, че Preface е малко по-голям от Volvo S60, с което дели една платформа - CMA. Размерите на автомобила са дължина 4785 мм, широчина - 1869 и височина - 1469 мм. Разстоянието между двете оси е 2800 мм.

Салонът на седана е в два цвята, като седалките са от кожа и алкантара. В оборудването на модела се виждат виртуален приборен панел и широкофоматен дисплей (и двата с диагонал 12,3 инча). Има още аудиосистема Bose, безкабелно зарядно за смартфона, контурно осветление и др.

Още снимки на Geely Preface - вижте в галерията:

Засега е известен само един от двигателите на Preface - 2,0-литров бензинов с турбо от серията E-Drive на Volvo, развиващ мощност от 190 к.с. Той работи в комбинация с 8-степенна автоматична скоростна кутия Aisin.

Снимки и видео: Geely

0 от 500