IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Руският всъдеход Aurus Komendant - вече и в сериен вариант

Кросоувърът ще се предлага само като хибрид с 4,4-литров V8 с 600 коня

Снимки на серийната версия на новия руския всъдеход Aurus Komendant бяха открити в базата на Федералния институт за промишлена собственост, който отговаря за патентите в Русия. Ако се съди по тях, автомобилът няма да се различава като външен вид и пропорции от тестовите прототипи, заснети по време на изпитания в Швеция и Астрахан.


Aurus Komendant


Дизайнът на луксозния всъдеход е във фирмения стил на новата руска марка Aurus, при който всички модели получават масивна предна част с вертикално ориентирана решетка на радиатора с тънки ламели и въздухозаборник с дебели хромирани лайстни. Задната част на кросоувъра има собствен дизайн с различна броня, квадратни тръби на изпускателната система и спойлер.

Aurus Komendant е изграден на универсалната модулна платформа, която се използва за седана Senat S600 и лимузината Senat L700. Всички модели на нея се задвижат само от хибриден силов агрегат, изгран на основата на 4,4-литров бензинов V8 с мощност 600 к.с. и 880 Нм. Той работи с 9-степенна автоматична скоростна кутия, която е разработена от руската фирма KATE. Електромотор с мощност 40 к.с. и система за задвижване на четирите колела.

Още снимки на серийната версия на всъдехода - вижте в галерията:


Шасито на всъдехода е идентично с това на седана S600. Същото се отнася и за детайлите от каросерията до предната стойка. Пътният просвет на Komendant е 200 мм.

Снимки: Роспатент

0 от 500