IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Всъдеходът на Aurus се оказа комби

Руската компания тества модела в Скандинавия

Всъдеходът на Aurus се оказа комби

Снимки на тестови прототип на бъдещия руски всъдеход, предлаган под марката Aurus, бяха публикувани в Motor1. Те са направени по време на изпитанията на модела в Скандинавия и дават любопитна представа за това, как ще изглежда автомобилът.

Досега се твърдеше, че Aurus разработва класически всъдеход, който ще получи името Komendant. От снимките обаче става ясно, че автомобилът се различава от вече показания седан Senat единствено по задната си част. А това означава, че бъдещият член на семейството Aurus е повече комби, отколко традиционен всъдеход

Aurus

Все пак, трябва да се уточни, че това е един от първите тестови прототипи, като това става ясно от отсъствието на задни светлини, както и от аскетичния интериор. Очаква се, че серийният Komendant ще поучи луксозния салон на Senat, както и неговото окачване и ходова част.

Що се касае до задвижването, то ще става със същия хибриден агрегат като при лимузината. В его влизат 4,4-литров V8 двигател и електромотор със съвкупна мощност 600 к.с. и 800 Нм въртящ момент. Скоростната кутия е 8-степенна автоматична, като работи със система за задвижване на четирите колела.

Снимки: Motor1

0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    В Русия влизат много автомобили от Япония втора ръка. Японците карат колите си до 5 г. и ги продават. Държавната им политика е такава, че над тези години е по-добре нова кола отколкото да държиш стара. В Япония не се въртят много км. пътищата са перфектни и руснаците си вземат направо нови коли тъкмо разработени на много ниски цени. Единствен недостатък е дясната генерация. Там обаче има много фирми, които се занимават с това да я обръщат на доста атрактивни цени. Руснаците не ги мислете!
  • #5
    7 rate up comment 2 rate down comment
    до: #3 ( преди 4 години )
    Странно защо при толкова много компютърни специалисти и хакери България не произвежда компютри? А сега де! Странно защо при толкова много електроинженери в Германия няма електронна индустрия? А сега де! Примери колкото искаш...
  • #4
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    А защо руснака, трябва да може да прави автомобили? Задавал ли си си този въпрос? Нужно ли е? Аз мисля, че не е нужно, когато има нации които правят добри автомобили на добри цени и9 дори са направили заводи в Русия и ги произвеждат там на място и на руснаците им излизат доста евтини. Просто няма нужда! Наблягат на неща в които са добри и там натискат.
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    странно защо при толкова много тунинг ателиета на световно ниво руснаците не могат да правят масови автомобили
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 4 години )
    При предницата може би се констатира творческо влияние от страна на Ролс-Ройс Фантом. Е, може и да е заблуда!
  • #1
    4 rate up comment 2 rate down comment
    .. ( преди 4 години )
    Вярно е, че руснака кола не може да прави, но имат - тестват. Ние и това нямаме.