IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes разкри напълно интериора на новата S-Class

Седанът ще се предлага в 5 конфигурации на задния ред седалки

Германският производител Mercedes-Benz продължава да разкрива подробности за новото поколение на флагмана си S-Class (W223). От компанията публикуваха още една серия снимки, които показват салона на луксозната лимузина.


Mercedes-Benz S-Class - интериор


От Mercedes се стараят да дават информацията на порции, като залагат на различни акценти в салона – петте екрана, фронтални въздушни възглавници и специалното осветление, което беше показано само преди няколко дни.

В крайна сметка, целият интериор на S-Class вече е разкрит, като последни бяха показани снимки на втория ред седалки. В случая те са на версията на лимузината с 4 места, при която отзад са поставени две отделни кресла и допълнителна бизнес-консола. Общо за модела са предвидени 5 варианта на конфигурации на задния ред.

Още снимка на салона на новата S-Class - вижте в галерията:

Самата премиера на новото поколение на флагмана на Mercedes-Benz е насрочена за 2 септември. Към момента е известно, че построеният на нова платформа седан ще получи 3 варианта на междуосие, системата за задвижване на четирите колела, съчетана с V12 двигател, както и няколко хибридни агрегата на основата на 6- и 8-цилиндрови двигатели.

Снимка: Mercedes-Benz

0 от 500
  • #13
    5 rate up comment 1 rate down comment
    рено.БъГъ ( преди 3 години )
    Тъй ъмчи как! Ко толкова дъл ши караш некъв Мерджан или рено, еле па дачия!? Сичкити са сас 4 гуми и 1 кравай вътри.Насааам народеее! Койту купи 2 рена подарявъми 1 дачия за тъщата!!
  • #12
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Чайна ( преди 3 години )
    От китайска кола толкова.
  • #11
    5 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Каква е разликата между "висшия" и "нисшия" клас автомобили? Във "висшия" клас плащате двеста бона повече, за да получите същото, което го има и в "нисшия". Ех тоя снобизъм бре... Ех тая парвенющина...Някои хора направо не могат да живеят без малко парвенющинка.
  • #10
    11 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Обичайното напоследък - няколко таблетчета, заковани с пирон, една дъсчица за лукс и - давайте, давайте по 200 бона, много е престижно, много ша ви завиждат другите мутри, дето са с предишния модел.
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    # ( преди 3 години )
    висшия
  • #8
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Мерц е царя тук! ( преди 3 години )
    И за предишната се писа и някои, най-вече тия които не могат да си я позволят, се тюхкаха, но беше и си остана 1 във вишия клас!
  • #7
    4 rate up comment 1 rate down comment
    ... ( преди 3 години )
    единствено таблетите отзад на предните седалки изглеждат не на място в този висок клас.
  • #6
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Стилистиката ще се хареса на някои, но ме съмнява традиционната клиентела на Мерцедес да е сред тях.
  • #5
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Митьо ( преди 3 години )
    Защо не се вълнувате и показвате новата 7-ца или новата 8-ца, а все погледа в Мерцедес. На кого не му харесва да яха Логана или Калината и ....
  • #4
    5 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Китайски бклук.9% участие на Гиили 6% на Баик тая фирма не е немска или европейска.