IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как се справя Ford Bronco извън пътя

Новото поколение на всъдехода премина през едно от най-тежките оф-роуд трасета на света (ВИДЕО)

Новото, шесто поколение на Ford Bronco бе тествано по един от най-сложните оф-роуд маршрути на света – легендарното трасе Rubicon Trail, което преминава през планините Сиера Невада. В случая са използвани три всъдехода, в това число и версия Badlands с допълнителен пакет Sasquatch и специални гуми.


Ford Bronco


Ако се съди по състоянието на автомобилите на финала, то изпитанието никак не е било лесно. Трасето е с разстояние 35 км, като по него, освен споменатата версия Badlands, преминаха и два всъдехода с 33-цолови гуми, като единият беше с механична кутия със 7 скорости и понижаващи предавки.

Вариантът с пакет Sasquatch се отличава по увеличения с 56 мм пътен просвет (при стандартния модел той е 213 мм за версията с 2 врати и 211 мм за тази с 4 врати), а също така и по 35-цоловите гуми за офроуд и допълнителните настройки на окачването. Двувратата версия на Bronco е „обута“ с гуми BFG AT, докато нейният по-практичен събрат с 4 врати разчита на Goodyear MT.

На публикуваните в YouTube видеа се вижда част от маршрута с огромни камъни, по които автомобилът буквално трябва се катери, изминавайки броени сантиметри. Останалите участъци от трасето преминават през гори и други природни препятствия.

Шестата генерация на Ford Bronco дебютира в средата на юли, като първата серия от 3500 бройки (First Edition) беше изкупена само за 24 часа след старта на прием на поръчките. Тя е оборудвана с 2,7-литров V6 с турбо и 10-степенна автоматична скоростна кутия. Интересът накара Ford да удвои обема на производство на тази версия, но и допълнителния тираж бе капариран само за часове.



Снимки и видео: Baja Gladiator

0 от 500