IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Хамилтън бие конкурентите, но може ли да победи шефа си?

Вижте как Тото Волф се изправя срещу Люис и Ботас с Mercedes-AMG GT R (ВИДЕО)

Шефът на тима на Mercedes във Формула 1 Тото Волф вече е №1 сред босовете на отбори – Сребърните стрели доминират в новата турбо ера и спечелиха всички световни титли при пилотите и конструкторите от 2014 насам.


Wolf vs Hamilton vs Bottas

   
   
Но дали Тото Волф, който има известен опит като автомобилен пилот, може да съперничи на пистата на двамата си титулярни пилоти: 6-кратния световен шампион Люис Хамилтън и Валтери Ботас?

Австриецът има победа в „24 часа на Нюрбургринг” в класа си през 1994, натрупал е сериозен опит в GT автомобили, като успя да спечели и „24 часа на Дубай”. Освен това, през 2009 година постави рекорд на Северната дъга на Нюрбургринг с Porsche RSR.

И все пак, дали това ще е достатъчно срещу Хамилтън, който вече има 87 победи във Формула 1 и Ботас, който този сезон май е единственият реален съперник на Люис за титлата?

В първите четири състезания от сезон 2020 във Формула 1 Хамилтън взе три победи, а Ботас – една и двамата са начело в класирането. В неделя Люис спечели Гран при на Великобритания на три колела, след като спука гума в последната обиколка и въпреки това постигна време с 7 секунди по-добро от полпозишъна в Суперкупата Porsche.

На празната „Силвърстоун” се срещат шефът на Mercedes AMG F1 Тото Волф и двамата му пилоти Люис Хамилтън и Валтери Ботас, като тримата ще се състезават с идентични Mercedes-AMG GT R.

Изгледайте видеото, за да видите кой ще спечели тази битка, както и да се убедите, че Ботас наистина може да се усмихва.
  
   


Снимка и видео: YouTube

 

0 от 500