IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Къде е резервоарът? Още един се опита да зареди Tesla

Млад американец така и не намери къде да сипе бензин на електромобила (ВИДЕО)

Казват, че навикът е втора природа и това видео го доказва. Хората до такава степен са свикнали със стандартните автомобили, че преминаването към превозни средства на ток често се оказва проблем за тях. И поражда комични ситуации.


Tesla Model 3


Всъщност, това не е първият подобен случай, но със сигурност е един от най-смешният. Заснетата Tesla Model 3 е с временни регистрационни номера, издадени на 26 юни, а младият човек зад волана явно не е свикнал с нея и по всяка вероятност е забравил, че това е електромобил, а не хибрид.

Първоначално той отваря люка на порта за зареждане с ток и се опитва да налее гориво. Там обаче няма подходящ отвор и младежът започва да търси такъв. Пробва в багажника, както и под предния капак, където също има отделение за различни предмети. Той не обръща внимание на факта, че там явно няма двигател с вътрешно горене и продължава с търсенето.



В един момент водачът на Tesla-та търси помощ от приятел, като му изпраща съобщение от смартфона си. Не е трудно да се предположи какъв е отговорът, който получава.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500