IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеното BMW 5-Series получи „заводски тунинг“

За седана и комбито вече се предлагат голям брой аксесоари M Performance

Компанията BMW разшири сериозно оборудването и опциите, предлагани за обновените седан и комби 5-Series. Те ще получат голям брой нови разработки на подразделението BMW M – както pа екстериора, така и за интериора.


BMW 5-Series M Performance


Стандартните BMW 5-Series ще може да бъдат оборудвани с карбонови аеродинамични елементи – преден сплитер, детайли от броните, прагове, дифузьор и спойлер. В списъка с опции влизат още решетка на радиатора от въглеродни нишки, както и капачка на резервоара, които ще се предлагат в графика с 3 цвята, позната от М-моделите на марката.

Допълненията в интериора включват нов волан с карбонови лостчета за смяна на предавките, педали от неръждаема стомана, оригинални стелки и още няколко подобни елемента.


BMW 5-Series M Performance


Не са забравени и спортните версии – M5 и бруталното M5 Competition, при които се предлагат алтернативна спирачна система, 20-цолови джанти с матов отенък, фирмено покривало и два ексклузивни детайла – капакът на двигателя и джойстикът за смяна на предавките, които са направени от карбон.

От BMW твърдят, че всеки елемент, влизащ в новия пакет с оборудване, е не само естетичен, но и функционален. Аксесоарите от M Performance ще бъдат достъпни веднага след появата на обновената 5-Series на пазара.


Още снимки - вижте в галерията:

Снимки: BMW

0 от 500