IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW представи уникално 3-Series

Тиражът на M340i xDrive First Edition ще бъде само 340 бройки

Испанското подразделение на BMW представи уникална версия на комбито BMW 3-Series. Тя носи името M340i xDrive First Edition, като ще бъде пусната на пазара в ограничен тираж от 340 бройки.


BMW M340i xDrive First Edition


От стандартния модел специалната версия се отличава както на външен вид, така и технически. Комбито е в тъмно-сив цвят на каросерията, който изглежда доста ефектно. Има и хромирани детайли в екстериора и интериора, но кантовете на страничните прозорци, решетката на радиатора и декоративните елементи по броните са черни.

Впечатление правят също оригиналните 19-цолови джанти, спирачната система с червени апарати, както и оригиналният дифузьор, който е направен от въглеродни нишки.


BMW M340i xDrive First Edition


По желание на клиента, автомобилът може да бъде оборудван със светодиодни фарове, а срещу доплащане се предлагат и лазерни фарове на дългите светлини, които осветяват пътя пред машината на дистанция от 600 метра. Това е практически два пъти повече от показателите на стандартните фарове.

Салонът на First Edition е разработен от подразделението BMW Individual. Интериорът е с кожа от два отенъка и контрастна оранжева ивица. На предния панел – от страната на пътника, е отбелязан поредният номер на автомобила от серията.

Още снимки на уникалното комби - вижте в галерията:

Под капака на уникалното комби е двигателя, поставян на версията BMW M340i. Това е 6-цилиндров мотор с мощност 370 к.с. и 500 Нм въртящ момент.

Снимки: BMW

0 от 500