IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-важни електромобила в близката година

От Dacia Spring до BMW i4 - моделите, които може да узаконят настъпването на новата ера

Eлектромобилите отбелязаха огромен напредък в последните години, но до момента все пак си остават по-скоро екзотика. От следващите 12 месеца ще зависи те да се превърнат в разностоен конкурент на конвенционалните автомобили. Предстоят множество премиери, но от следващите 10 в най-голяма степен ще зависи съдбата на електрическото задвижване в Европа.


10-те най-важни електромобила през идната година (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 3 rate down comment
    робин худ ( преди 3 години )
    електромобола е като диарията никого незнаеш дали ще стигнеш на време пък и като гледам горните диарий едва ли ще стигнат даа хаха
  • #8
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Готин ( преди 3 години )
    Нито един китайски електрокар.Щот съм глупав ще почакам още две години и ще купя сертифициран ,,китаец,,. Пък, нека съм глупав!
  • #7
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    5, дали са съвсем от 0 или просто последните години си разработиха пратформите да могат да ги ползват за хибриди и електрички? Прочети малко преди да коментираш. Поне Опел-а е така, Фиата, Глобите на производителите, ще си ги плащаме под една или друга форма, прсото ще дигнат центие. 2 - не махаш нищо, а се осредняват и по-този начин падат общите емисии.
  • #6
    12 rate up comment 12 rate down comment
    Тесланар ( преди 3 години )
    Най-после почнаха да излизат красиви електрички, които не са сглобени в палатка. Американската пластмасова бракма е свършена в Европа. Скоро и по света.
  • #5
    12 rate up comment 2 rate down comment
    До 1 ( преди 3 години )
    Напротив, всички коли тук са инженерно направени от 0-лата с цел да бъдат електрически. Това не са модели с ДВГ, набързо натоварени с батерии и електромотор, а изцяло нови коли. Така като гледам Фиат-чето ще сцепи мрака в Европа като се вкарат и държавните субсидии.
  • #4
    7 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Някои от тях са доста важни ИД3 и Ениак са първите на платформата МЕВ на ВАГ, Модел У е първия на Тесла произвеждан в Европа от който се очаква най-много a модела на Дачия ще е с около 1/3та по-евтин от Е-Ъп/Ситиго
  • #3
    9 rate up comment 12 rate down comment
    Немци ( преди 3 години )
    Фолцваген с най грозен дизайн със сбъркан софтуер прилича на настъпена жаба поредния провал на ВАГ
  • #2
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Всъщност има важно - ще смъкнат средните емисии на гамата на съответния производител за да не плащаме ние глобите им. Също бях попадал на една статия, но не мога да намеря повече инфо,че плъгините и пълните електрички дават кредити, с които махаш от сметката за средни емисии даден модел или модификация.
  • #1
    7 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Нищо важно няма, в нито един от тях. Просто пореднтие модели на различните марки, пуснати на ток.